ΤΟΠΙΚΑ

«Βουνό» με άχρηστα αντικείμενα στην είσοδο του ΟΑΕΔ

βουνό-με-άχρηστα-αντικείμενα-στην-ε-158229

Παλιά χρηματοκιβώτια, γραφεία, καρέκλες, οθόνες υπολογιστών, φάκελοι και χαρτόκουτα συνθέτουν το σκηνικό στην είσοδο του κτιρίου του ΟΑΕΔ στο Βόλο στην οδό Υδρας. Τα παλιά αντικείμενα φαίνεται πως έχουν ξεμείνει στο σημείο από τότε που η δημόσια υπηρεσία μεταφέρθηκε στο συγκεκριμένο κτίριο περίπου πριν δύο χρόνια.

Ρεπορτάζ: ΑΘΗΝΑ ΤΣΙΡΓΗ

Προφανώς τα αντικείμενα προορίζονται για ανακύκλωση και έχουν εγκαταλειφθεί στην είσοδο του κτιρίου, πιθανότατα λόγω έλλειψης αποθηκευτικού χώρου. Η κατάσταση όμως έχει προκαλέσει τις διαμαρτυρίες πολιτών του Βόλου, οι οποίοι πηγαίνοντας για τις δουλειές τους στον ΟΑΕΔ πέφτουν πάνω σε ένα «βουνό» από άχρηστα αντικείμενα… και μάλιστα πολλές φορές αναγκάζονται για μεγάλο χρονικό διάστημα να στέκονται σε ουρά μπροστά στην είσοδο του κτιρίου.

Η εικόνα αυτή, φανερώνει τόσο αδιαφορία όσο και ανοργανωσιά από τους αρμόδιους υπαλλήλους της δημόσιας υπηρεσίας, σε μια περίοδο, στην οποία λόγω της ανεργίας καθημερινά συρρέουν εκατοντάδες πολίτες της Μαγνησίας στα γραφεία του ΟΑΕΔ. Συγκεκριμένα τα άχρηστα αντικείμενα έχουν παρατηρηθεί ανάμεσα σε δύο κτίρια του ΟΑΕΔ.

Η κατάσταση πρέπει να διορθωθεί άμεσα, προκειμένου να βελτιωθεί η αισθητική εικόνα του δημόσιου οργανισμού και να μπει ένα τέλος στις διαμαρτυρίες και τα παράπονα των πολιτών.

Την στιγμή που ο ξένος Τύπος με δημοσιεύματα προαναγγέλλει το θάνατο του ΟΑΕΔ με τον ίδιο τρόπο που έγινε στην ΕΡΤ, οι αρμόδιοι θα έπρεπε να δείχνουν προς τα έξω μια καλύτερη εικόνα τόσο επικοινωνιακή όσο και αισθητική, αποδεικνύοντας ότι υπάρχει καλύτερος προγραμματισμός και οργάνωση. Δυστυχώς όμως τέτοιες εικόνες δείνουν σε κάποιους την ευκαιρία να τονίζουν ότι οδηγείται στο κλείσιμο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου