ΤΟΠΙΚΑ

Αιχμές κατά Αχ. Καλυβιώτη από Θ. Μακρή για την «έδρα»

αιχμές-κατά-αχ-καλυβιώτη-από-θ-μακρή-γ-158200

Αιχμές κατά του ανεξάρτητου πλέον δημοτικού συμβούλου Αχ. Καλυβιώτη από τον συνυποψήφιό του στη δημοτική ενότητα Ιωλκού κ. Θωμά Μακρή που τελικά η ένστασή του απορρίφθηκε και έτσι η έδρα του δημοτικού συμβούλου παραμένει στον κ. Αχιλλέα Καλυβιώτη. Σε γραπτή του δήλωση ο κ. Μακρής κάνει λόγο για «ειδήμονες που μετέχουν σε ίντριγκες και μηχανορραφίες» ενώ αναφερόμενος ονομαστικά στον κ. Αχ. Καλυβιώτη, αποδοκιμάζει τη συμπεριφορά του.

Ειδικότερα στη δήλωσή του ο κ. Μακρής αναφέρει: «Η δικαιοσύνη απεφάνθη και απέρριψε την αίτησή μου για αλλαγή της εκλογικής κατάταξης των υποψηφίων στις πρόσφατες εκλογές στο Δήμο Βόλου.

Η μεγάλη έκπληξη και απορία είναι το πως απεφάνθησαν οι γνωστοί ειδήμονες για το αν θα έπρεπε να προσφύγω στο φυσικό μου δικαστή ασκώντας ένα θεμελιώδες δικαίωμα που έχει κάθε πολίτης και για το ποιοι με υποκίνησαν σε αυτή την πράξη. Πιθανότατα έκριναν εξ ιδίων. Χρόνια τώρα υπηρετούν τη διαπλοκή και μετέχουν σε ίντριγκες και μηχανορραφίες. Δηλώνω λοιπόν ότι ουδείς με προέτρεψε, πολύ δε περισσότερο με υποχρέωση, να προβώ στην ενέργεια αυτή που επαναλαμβάνω αποτελεί αναφαίρετο και αποκλειστικό μου δικαίωμα.

Η δική μου ανάμειξη στα κοινά μόνο στόχο είχε την υπηρέτηση των συμφερόντων της πόλης με διαφάνεια και εντιμότητα. Έτσι πορεύτηκα σε όλη τη διαδικασία και έτσι συνεχίζω στηρίζοντας ολόθερμα τη μεγάλη προσπάθεια του Δημάρχου μας Αχιλλέα Μπέου και των συνεργατών του για οριστική αλλαγή σελίδα στη πόλη μας. Σε ό,τι αφορά τον κ. Καλυβιώτη και τους ισχυρισμούς του αρκεί να υπενθυμίσω τις πολυετείς ανεκδοτολογικού τύπου περιπέτειες του με μια σειρά Δημάρχων (Νέστορας Τσίρος, Πόρης Μουτσινάς) για να συνάγει κανείς τα συμπεράσματα του. Αλλωστε όλοι θυμούνται, με χαμόγελο ότι προεκλογικά αυτοαποκαλούνταν Αντιδήμαρχος Ιωλκού».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου