ΤΟΠΙΚΑ

Εκδόθηκαν αποφάσεις αδειών διδασκαλίας

εκδόθηκαν-αποφάσεις-αδειών-διδασκαλ-157437

Για φροντιστήρια, κέντρα ξένων γλωσσών και μαθήματα κατ’ οίκον

Εκδόθηκαν οι αποφάσεις ανανέωσης αδειών διδασκαλίας σε φροντιστήρια, κέντρα ξένων γλωσσών και μαθήματα κατ’ οίκον για όσους είχαν υποβάλει αιτήσεις έως και τις 23 Νοεμβρίου. Επίσης εκδόθηκε και το σύνολο των αναγγελιών που έχουν κατατεθεί στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσέρχονται στο ισόγειο του κτιρίου «Μουρτζούκου» (Επτά Πλατανίων 16) που στεγάζεται η Δ.Δ.Ε. Μαγνησίας για να τις παραλαμβάνουν καθημερινά 13.30 – 14.30 με την ταυτότητά τους.

Υπενθυμίζεται ότι το κοινό εισέρχεται στο κτίριο της Δ.Δ.Ε. Μαγνησίας κατόπιν υποχρεωτικής επίδειξης κατά την είσοδο πιστοποιητικού εμβολιασμού, ισχύοντος πιστοποιητικού νόσησης, βεβαίωσης αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου για κορονοϊό COVID-19 (PCR έως και 72 ώρες ή rapid test έως και 48 ώρες).

Σε κάθε περίπτωση κατά την προσέλευση και παραμονή στο κτίριο της Δ.Δ.Ε. Μαγνησίας η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική.

«Σύντομα θα ακολουθήσει και νέα ανακοίνωση για την παραλαβή των αποφάσεων ανανέωσης αδειών διδασκαλίας που κατατέθηκαν μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου. Υπενθυμίζουμε ότι ύστερα από την τροποποίηση της περ. 6 της υποπαρ. Θ12 της παρ. Θ του άρθρου πρώτου του ν. 493/2012 οι προηγούμενες άδειες που έχουν ανανεωθεί από τον ΕΟΠΠΕΠ ισχύουν μέχρι και 31/03/2022», ενημερώνει η Δ.Δ.Ε. Μαγνησίας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου