ΤΟΠΙΚΑ

Σύγκρουση αμαξοστοιχίας του ΟΣΕ με ΙΧ στα Μελισσάτικα

σύγκρουση-αμαξοστοιχίας-του-οσε-με-ιχ-157337

Σώθηκε από θαύμα ο οδηγός του αυτοκινήτου – Το ΙΧ μετά τη σύγκρουση καρφώθηκε σε κολόνα

Από θαύμα σώθηκε την Παρασκευή το πρωί 63χρονος οδηγός αυτοκινήτου, όταν επιχείρησε να περάσει τις διαβάσεις του ΟΣΕ στα Μελισσάτικα, ενώ οι μπάρες ήταν κατεβασμένες.

Η αμαξοστοιχία του ΟΣΕ 1573 που εκείνη την ώρα εκτελούσε το δρομολόγιο Βόλος – Λάρισα παρέσυρε το ΙΧ, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο μάρκας Nissan Primera να καρφώσει σε κολόνα.

Το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 08:50 ενώ στο τρένο υπήρχε πολύς κόσμος. Ακολούθησαν στιγμές πανικού και αναστάτωσης. Ευτυχώς, ο οδηγός του ΙΧ είναι καλά, παρά το γεγονός ότι το αυτοκίνητο έχει μεγάλες υλικές ζημιές.

Καλά είναι και οι επιβάτες της αμαξοστοιχίας, οι οποίοι λαχτάρησαν.

Στο σημείο μετέβησαν άμεσα αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Βόλου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 63χρονος φέρεται να δήλωσε ότι «τυφλώθηκε» από τον ήλιο, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του οχήματός του.

Ωστόσο, μάρτυρες αναφέρουν ότι ο οδηγός του ΙΧ έκανε πορεία S, επισημαίνοντας ότι προσπάθησε να περάσει τη διάβαση ενώ ήταν κατεβασμένες οι μπάρες.

Εξαιτίας του ατυχήματος το τρένο συνέχισε το δρομολόγιο με 32 λεπτά καθυστέρηση, ενώ διαταράχθηκε το πρόγραμμα του ΟΣΕ και χάθηκαν οι ανταποκρίσεις για Θεσσαλονίκη.

Λεωφορείο συγκρούστηκε με φορτηγό

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε επίσης την Παρασκευή στις 06:00 στη Νέα Αγχίαλο. Το ατύχημα σημειώθηκε στην οδό Ελευθερίας, όταν υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες μικρό τουριστικό λεωφορείο προσέκρουσε στο πίσω μέρος φορτηγού. Από τη σύγκρουση προκλήθηκαν υλικές ζημιές στα δύο οχήματα.

Και για τα δύο ατυχήματα το Τμήμα Τροχαίας Βόλου συνεχίζει την προανάκριση.

Κ.Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου