ΤΟΠΙΚΑ

Μπήκε στο σπίτι της αδερφής του για να κλέψει για τη δόση του

μπήκε-στο-σπίτι-της-αδερφής-του-για-να-κ-155676

Χειροπέδες σε 39χρονο Βολιώτη κατηγορούμενο για απόπειρα κλοπής και ενδοοικογενειακή βία

Το ανθρώπινο δράμα που κρύβεται πίσω από τη χρήση ναρκωτικών ουσιών με τις οικογένειες χρηστών να δοκιμάζονται σκληρά ξεσκεπάστηκε χθες με τη σύλληψη 39χρονου Βολιώτη.

Ο 39χρονος, σύμφωνα με την Αστυνομία, μπήκε προχθές το βράδυ στο σπίτι της αδερφής του με σκοπό να κλέψει την τηλεόραση. Εγινε όμως αντιληπτός από τη μητέρα του που διαμένει στον επάνω όροφο, η οποία ειδοποίησε την Αστυνομία.

Ο συλληφθείς αντί να ζητήσει «συγγνώμη» για την πράξη του, επιτέθηκε στην οικογένειά του. Απείλησε, εξύβρισε και χτύπησε τη μητέρα του, τη μεγάλη αδερφή του και τον γαμπρό του.

Χθες, κατέληξε με χειροπέδες στα δικαστήρια Βόλου και εναντίον του ασκήθηκε ποινική δίωξη για απόπειρα κλοπής, ενδοοικογενειακή απειλή κατά συρροή, εξύβριση με λόγο κατά συρροή και ενδοοικογενειακές σωματικές βλάβες κατά συρροή.

Ο κατηγορούμενος φέρεται να αρνείται την απόπειρα κλοπής της τηλεόρασης. Ισχυρίζεται ότι μπήκε στο σπίτι με σκοπό να κλέψει χρήματα για να εξασφαλίσει τη δόση. Λέει ότι την τηλεόραση ήθελε να την κλέψει η μικρή αδερφή του, η οποία αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα με εκείνον.

Στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου όπου παραπέμφθηκε για να δικαστεί, ζήτησε και έλαβε προθεσμία προκειμένου να ετοιμάσει την απολογία του.

Το αίτημά του έγινε αποδεκτό και η δίκη του αναβλήθηκε για μεθαύριο Δευτέρα, όμως το δικαστήριο δεν ήρε την κράτησή του. Ο συλληφθείς έχει απασχολήσει ξανά με πράξεις ενδοοικογενειακής βίας.

Κ.Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου