ΤΟΠΙΚΑ

Οικογένεια κινδυνεύει να βρεθεί χωρίς ρεύμα

οικογένεια-κινδυνεύει-να-βρεθεί-χωρί-155585

Αμεση κινητοποίηση από την «Ομάδα Αλληλοβοήθειας Βόλου» για συγκέντρωση χρημάτων

Αντιμέτωπη με τον κίνδυνο της διακοπής ρεύματος βρίσκεται τετραμελής οικογένεια στον Βόλο, για οφειλή 300 ευρώ, με την «Ομάδα Αλληλοβοήθειας Βόλου» να επιδεικνύει γρήγορα αντανακλαστικά ευαισθησίας. Με ανάρτησή της στη σελίδα της στο Facebook η ομάδα έκανε γνωστό το γεγονός, προτρέποντας τους διαδικτυακούς της φίλους να προσφέρουν τον οβολό τους, προκειμένου να βοηθηθεί η οικογένεια.

Στην ανάρτηση της «Ομάδας Αλληλοβοήθειας Βόλου» τονίζεται ότι «τετραμελής οικογένεια με 2 μικρά παιδιά κινδυνεύει να βρεθεί χωρίς ρεύμα από τη Τρίτη 15/2. Το ποσό είναι 300 ευρώ. Ακολουθούν τη σελίδα 3.000 άνθρωποι. Το 10% να βοηθήσει με 1 ευρώ θα καλυφθεί το ποσό και θα στηρίξουμε μια οικογένεια στην πράξη».

Με σύμμαχο τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και την ευαισθησία που ευτυχώς περισσεύει ακόμη και στα δύσκολα, η «Ομάδα Αλληλοβοήθειας Βόλου» αναδεικνύει το πρόσωπο της αλληλοβοήθειας και υπενθυμίζει σε όλους ότι με τον οβολό τους μπορούν να στηρίξουν την οικογένεια και να τη βοηθήσουν να ξεπεράσει τον κίνδυνο να βρεθεί χωρίς ρεύμα σε λίγες μέρες.

«Στηρίζουμε με τον οβολό μας IBAN GR6601107810000078100967336 (Εθνική Τράπεζα), Paypal https://www.paypal.me/allilovoitheiavolos. Εχουμε μόνο ο ένας τον άλλον. Κοινοποιήστε την παρούσα» υπογραμμίζει η «Ομάδα Αλληλοβοήθειας Βόλου» στη διαδικτυακή ανάρτηση.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου