ΤΟΠΙΚΑ

Σκληρή επίθεση Αχ. Μπέου στους εργαζομένους της ΔΕΥΑΜΒ

σκληρή-επίθεση-αχ-μπέου-στους-εργαζομ-15414

Σφοδρή επίθεση στην Διοίκηση του Συλλόγου Εργαζομένων στην ΔΕΥΑΜΒ εξαπέλυσε πριν λίγο ώρα ο Δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος, στη διάρκεια της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιχείρησης που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ο Δήμαρχος Βόλου λαμβάνοντας το λόγο στη συνεδρίαση απευθύνθηκε στους εκπροσώπους των εργαζομένων με αφορμή την ανακοίνωση που εξέδωσε πρόσφατα ο Σύλλογος εκφράζοντας την αντίθεσή στην εκκαθάριση της ΔΕΥΑΜΒ και ένταξη των εργαζομένων στον Δήμο Βόλου για να προστατευθεί από τις διεκδικήσεις της ΕΡΓΗΛ.

Σε έντονο ύφος ο κ. Μπέος είπε χαρακτηριστικά “εμείς διοικούμε την ΔΕΥΑΜΒ, εμείς παίρνουμε τις αποφάσεις, όχι εσείς, η εταιρία δεν σας ανήκει”. Και συνέχισε κατηγορώντας τους ότι βγάζουν τώρα ανακοινώσεις που η ΕΡΓΗΛ με τις αξιώσεις της απειλεί την ύπαρξη της ΔΕΥΑΜΒ και όχι όταν ο πρώην Δήμαρχος, Πάνος Σκοτινιώτης έδινε 1 εκατ. ευρώ στην ΕΡΓΗΛ ή όταν εκδίδονταν αποφάσεις του Αρείου Πάγου κατά των συμφερόντων της Επιχείρησης.

Και πρόσθεσε: “Εμείς αποφασίζουμε για την πόλη. Εσείς συνεχίστε να “τραγουδάτε” και να βγάζετε ανακοινώσεις”.

Ο Δήμαρχος Βόλου ανακοίνωσε ακόμη την απόφαση της Διοίκησης να παύσει των καθηκόντων του τον Γενικό Διευθυντή της ΔΕΥΑΜΒ, κ. Τζίνη, ο οποίος τις επόμενες ημέρες θα αντικατασταθεί.

Απευθυνόμενος σε κάποια στιγμή στον επικεφαλής της παράταξης της μείζονος μειοψηφίας του δημοτικού συμβουλίου Βόλου και μέλος του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΜΒ, Μαργαρίτη Πατσιαντά, είπε χαρακτηριστικά: “Ευτυχώς που υπάρχει και ο Θεός που αγαπάει τον Βόλο και δεν εκλέχθηκε Δήμαρχος ο Πατσιαντάς που μαζί με τον Κλημόπουλο και τον Κανελλή θα κατέστρεφαν τον Βόλο”.

Η αναφορά του Δημάρχου Βόλου προκάλεσε την έντονη αντίδραση του κ. Πατσιαντά που αποχώρησε από την συνεδρίαση.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου