ΤΟΠΙΚΑ

Ευρεία επιχείρηση καθαρισμού στην πλατεία Ελευθερίας

ευρεία-επιχείρηση-καθαρισμού-στην-πλ-153860

Με μια πρακτική ενέργεια, με έντονο συμβολισμό, ξεκινά τη θητεία της η νέα δημοτική αρχή Βόλου. Συγκεκριμένα την ερχόμενη Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014, στις 9.30 το πρωί, τα μέλη του συνδυασμού του Αχιλλέα Μπέου θα μετάσχουν σε μια ευρεία επιχείρηση καθαρισμού της πλατείας Ελευθερίας, ενώ παράλληλα θα δοθούν σε χρήση στο κοινό, μετά από χρόνια, οι δημόσιες τουαλέτες της περιοχής.

Υπενθυμίζεται ότι ένας από τους τέσσερις βασικούς άξονες του άμεσα υλοποιήσιμου προγράμματος της δημαρχίας Μπέου είναι ο τομέας της καθαριότητας, όπου η ενθάρρυνση της συμμετοχής των δημοτών είναι αναγκαίος παράγοντας για να υπάρξουν επιτυχή αποτελέσματα. Ετσι ο ίδιος ο Δήμαρχος και οι συνεργάτες του, πιστοί στο δόγμα «Αγαπώ την πόλη μου, συμμετέχω» δίνουν το παράδειγμα της συμμετοχής και της εθελοντικής προσφοράς, όχι μόνο με τον καθαρισμό της πλατείας Ελευθερίας, αλλά και με αντίστοιχες δράσεις που θα ακολουθήσουν, σε τακτά χρονικά διαστήματα, σε όλα τα διαμερίσματα του Δήμου Βόλου.

Τέλος η ορκωμοσία του Δημάρχου, κ. Αχιλλέα Μπέου και του νέου δημοτικού συμβουλίου, θα γίνουν την Παρασκευή, 29 Αυγούστου 2014, στη 13.30 μ.μ, στη αίθουσα του Δημαρχείου Βόλου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου