ΤΟΠΙΚΑ

Εως τη Δευτέρα οι νέοι Διευθυντές σε Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια

εως-τη-δευτέρα-οι-νέοι-διευθυντές-σε-πρ-153441

Από τη διαδικασία της συνέντευξης περνούν σήμερα και οι υποψήφιοι στη δευτεροβάθμια

Εως την Δευτέρα 18 Ιανουαρίου θα έχει ανακοινωθεί ποιοι θα είναι οι νέοι διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας.

Χθες, οι υποψήφιοι για τη θέση του διευθυντή στην πρωτοβάθμια πέρασαν από τη διαδικασία των προσωπικών συνεντεύξεων μέσω της οποίας μπορούν να συγκεντρώσουν έως και 15 μόρια.

Σήμερα, σειρά έχουν οι υποψήφιοι για τη θέση του διευθυντή δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Μαγνησίας, με εξαίρεση τον κ. Θωμά Καρανίκα, ο οποίος θα δώσει συνέντευξη, αύριο, Πέμπτη.

Εως και τη Δευτέρα, οι επιτροπές αναμένεται να έχουν ανακοινώσει τη βαθμολογία των υποψηφίων στο τρίτο και τελευταίο στάδιο της διαδικασίας, προκειμένου να προστεθούν τα μόρια και να αναδειχθούν οι νέοι διευθυντές.

Προς το παρόν για την πρωτοβάθμια προηγείται (χωρίς να υπολογίζονται τα μόρια από τη συνέντευξη) ο κ. Γιώργος Πολύζος με 22,26 μόρια και ακολουθούν οι Χρ. Κίτσιος με 21,13 μόρια, Μερόπη Καζανίδου με 20,25 μόρια, Ιωάννα Λέμα με 20 μόρια, Γεώργιος Τέκος με 19,50 μόρια, Μαρία Ζηρδέλη με 19,50 μόρια, Θεοδώρα Μητσιάνη με 19,19 μόρια, Μελπομένη Τσίγκρα με 18,38 μόρια και Στέφανος Πίος με 17 μόρια. Για τη θέση του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας, προηγείται ο κ. Σωκράτης Σαβελίδης με 26 μόρια και ακολουθούν οι Γεώργιος Δοδοντσάκης με 19,75 μόρια, Οικονομίδης με 19,50 μόρια, Θωμάς Καρανίκας με 18 μόρια, Παντελής Πολυχρονόπουλος με 13,57 μόρια.

Οι νέοι διευθυντές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Μαγνησίας θα αναλάβουν καθήκοντα την 1η Φεβρουαρίου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου