ΤΟΠΙΚΑ

Κανονικά η εθελοντική αιμοδοσία στο εργοστάσιο της ΑΓΕΤ

κανονικά-η-εθελοντική-αιμοδοσία-στο-ε-152648

Η αιμοδοσία του Σωματείο Εργαζομένων στην ΑΓΕΤ την Πέμπτη 26 Μαρτίου στον χώρο του εργοστασίου στον Βόλο θα πραγματοποιηθεί κανονικά ακόμη και με τον περιορισμό κυκλοφορίας που εξέδωσε χθες η κυβέρνηση ενισχύοντας τα έκτακτα μέτρα κατά του κορονοϊού, όπως ανακοινώθηκε από τη Διοίκηση του Σωματείου.

Επιπλέον, το Σωματείο ενημερώνει για τον τρόπο μετακίνησης όσων επιθυμούν να συμμετάσχουν στην εθελοντική αιμοδοσία, αναφέρονται τα εξής: «Η ανάγκη για αίμα στο Νοσοκομείο του Βόλου είναι επιτακτική και η συμμετοχή μας κάτι παραπάνω από εθελοντισμός, κοινωνική προσφορά και αίσθημα ευθύνης! Οι καθημερινοί, μικροί “ήρωες” κάνουν την διαφορά, την Πέμπτη μπορείς να είσαι εσύ ένας από αυτούς! Δεν αφήνουμε καμία ζωή να κιντυνεύσει!

Για τον λόγο της μετακίνησης σας (όσοι δεν θα βρίσκεστε ήδη στο εργοστάσιο) έχουμε επικοινωνήσει με την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας και έχουμε ενημερώσει σχετικά (θα έχετε συμπληρώσει το έγγραφο «Βεβαίωση Κατ’ Εξαίρεση Μετακίνησης Πολιτών» αρ. 4 συμπληρώνοντας «για την αιμοδοσία της Ένωσης Προσωπικού Βιομηχανίας Τσιμέντων Βόλου».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου