ΤΟΠΙΚΑ

Θρήνος στο Κεραμίδι Μαγνησίας – Κατέληξε στα τραύματά του ο Νικόλαος Διακομής

θρήνος-στο-κεραμίδι-μαγνησίας-κατέλ-150764

Ανείπωτο θρήνο έχει προκαλέσει στο Κεραμίδι ο θάνατος του Νικολάου Διακομή, κατοίκου της περιοχής, ο οποίος κατέληξε στο Νοσοκομείο Βόλου μετά τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του σε τροχαίο, που σημειώθηκε έξω από το χωριό την περασμένη Πέμπτη.

Ο 68χρονος, άγνωστο πώς, έχασε τον έλεγχο του αγροτικού οχήματος, που οδηγούσε, σε χωματόδρομο, με αποτέλεσμα να πέσει σε γκρεμό βάθους 25 μέτρων. Το όχημά του, τύπου Unimog, ακινητοποιήθηκε με τις ρόδες στον αέρα, στην περιοχή Βιροτράχι, που βρίσκεται ανάμεσα από το Κεραμίδι και το Καμάρι.

Ο 68χρονος πήγαινε στην περιοχή για να φροντίσει τα ζωντανά του, όταν από τη μία στιγμή στην άλλη βρέθηκε εκτός οδοστρώματος. Το αγροτικό όχημα που οδηγούσε εξετράπη της πορείας του και ανατράπηκε.

Τελικά ακινητοποιήθηκε στα 25 μέτρα κάτω από τον δρόμο με τον ουρανό στο έδαφος. Κατά την πτώση του οχήματος ο οδηγός βρέθηκε εκτός του αγροτικού και υπέστη θλαστικά τραύματα.

Οταν στην περιοχή έφτασαν δυνάμεις της από τη Β’ ΒΙΠΕ, μαζί με το ΕΚΑΒ και τον δήμο Ρήγα Φεραίου ο 68χρονος οδηγός είχε τις αισθήσεις του. Μετά τον απεγκλωβισμό του μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλοι.

Αρχικά σε όλους είχε δημιουργηθεί η αίσθηση ότι ο 68χρονος θα καταφέρει να ανακάμψει.

Ομως σύμφωνα με τους γιατρούς δεν κατέστη δυνατό. Ηταν πολυτραυματίας. Από το χτύπημα προκλήθηκε σοβαρό αιμάτωμα στους πνεύμονες. Προχθές Κυριακή κρίθηκε σκόπιμη η διασωλήνωσή του στη MEΘ για non covid περιστατικά. Παρά τις προσπάθειες όμως κατέληξε βυθίζοντας την οικογένειά του στο πένθος. Μεγάλη είναι η οδύνη και για τους συγχωριανούς του που αδυνατούν να συνειδητοποιήσουν ότι «έφυγε» απροσδόκητα.

Ο Νικόλαος Διακομής ήταν γέννημα – θρέμμα Κεραμιδιώτης. Αγαπούσε ιδιαίτερα το χωριό του και έχαιρε της εκτίμησης όλων. Ηταν ναυτικός. Συνταξιοδοτήθηκε πριν από λίγα χρόνια και αποφάσισε να ασχοληθεί ερασιτεχνικά με την κτηνοτροφία. Στη μονάδα που είχε τα ζώα του πήγαινε την περασμένη Πέμπτη, οπότε και σημειώθηκε το τροχαίο. Τραγική ειρωνεία, ο άτυχος 68χρονος τραυματίστηκε την ημέρα που γιόρταζε τα γενέθλιά του.

Το Αστυνομικό Τμήμα Ρήγα Φεραίου συνεχίζει την προανάκριση για τα ακριβή αίτια του τροχαίου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου