ΤΟΠΙΚΑ

Συνεργασία Μαραβέγια με το νέο προεδρείο των εργαζομένων στις φυλακές Κασσαβέτειας

συνεργασία-μαραβέγια-με-το-νέο-προεδρ-150531

Συνάντηση με το νέο προεδρείο του Συλλόγου Σωφρονιστικών Υπαλλήλων των Αγροτικών Φυλακών Κασσαβέτειας, είχε χθες ο βουλευτής Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας κ. Κωνσταντίνος Μαραβέγιας.

Ειδικότερα, τον κ. Μαραβέγια επισκέφθηκαν στο γραφείο του ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου, Αθανάσιος Οικονόμου και Κωνσταντίνος Μπούτλας αντίστοιχα, οι οποίοι τον ενημέρωσαν τόσο για τη λειτουργία της δομής, όσο για τα θέματα που απασχολούν το σωματείο τους.

Όπως τονίστηκε, μετά τις πρόσφατες εκλογές και την ανάδειξη νέας διοίκησης, δόθηκε νέα «πνοή» στον Σύλλογο ώστε να συνεχίσει πιο δυναμικά τη δράση του. Στόχος είναι να διορθωθούν διαχειριστικές ατασθαλίες του παρελθόντος και να αντιμετωπιστούν άμεσα προβλήματα της καθημερινότητας. Στην κατεύθυνση αυτή, μάλιστα, έχουν ήδη εξασφαλιστεί χορηγίες από επιχειρήσεις και φορείς, για τη βελτίωση των υποδομών.

Επίσης, οι κ.κ. Οικονόμου και Μπούτλας ενημέρωσαν τον βουλευτή για τις διεκδικήσεις τους, που αφορούν μεταξύ άλλων την αντιμετώπιση του κτιριακού προβλήματος, την ανανέωση του στόλου των οχημάτων και τη στελέχωση του σωφρονιστικού καταστήματος.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα με τις δυο πλευρές να δίνουν αμοιβαία υπόσχεση συνεργασίας για την αναβάθμιση της λειτουργίας των φυλακών και τη διευκόλυνση του έργου των εργαζομένων.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου