ΤΟΠΙΚΑ

Θα χτυπήσουν χαρμόσυνα για την Εθνική Επέτειο όλες οι καμπάνες στην Μητρόπολη Δημητριάδος

θα-χτυπήσουν-χαρμόσυνα-για-την-εθνική-149571

Με εντολή του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Δημητριάδος κ. Ιγνατίου, αύριο Τετάρτη 25 Μαρτίου, γιορτή του Ευαγγελισμού της Υπεραγίας Θεοτόκου, κατά την οποία το Έθνος γιορτάζει την Παλιγγενεσία και την επανάκτηση της Ελευθερίας του, στις 11.00 π.μ., θα χτυπήσουν χαρμόσυνα οι καμπάνες όλων των Ιερών Ναών και Ιερών Μονών της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος.

Η συμβολική αυτή ενέργεια θα πραγματοποιηθεί για την ηθική ενίσχυση του λαού, κατά την περίοδο της ισχυρής δοκιμασίας που η πατρίδα και η ανθρωπότητα υφίσταται, αλλά και για την απόδοση τιμής στους Αγωνιστές του 1821, τους Ήρωες της Ελληνικής Επανάστασης, που με τον αγώνα και την θυσία τους, έκτισαν εκ του μηδενός την σύγχρονη Ελλάδα και το περήφανο Έθνος.

Παράλληλα, ο Σεβασμιότατος καλεί τον λαό να γεμίσει τις αυλές και τα μπαλκόνια των κατοικιών με την Ελληνική Σημαία για την ανύψωση του φρονήματος όλων και την ενίσχυση όλων εκείνων που δοκιμάζονται από την μάστιγα της ασθένειας, αλλά και των ιατρών και νοσηλευτών, που αναλώνονται καθημερινά στην πρώτη γραμμή του «πολέμου».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου