ΤΟΠΙΚΑ

Νέα πτήση από Στουτγάρδη στο αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου

νέα-πτήση-από-στουτγάρδη-στο-αεροδρόμ-149342

Θετικές εξελίξεις και νέες πτήσεις στο αεροδρόμιο της Ν. Αγχιάλου

Με θετικό πρόσημο αναμένεται να εξελιχθεί η φετινή σεζόν στο αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου, με τη γερμανική εταιρεία Eurowings να ζεσταίνει μηχανές και την απευθείας σύνδεση με Στουτγάρδη να ανοίγει για πρώτη φορά στις 21 Μαΐου. Παράλληλα, η ίδια αεροπορική εταιρία θα συνδέσει απευθείας το αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου με το Ντίσελντορφ.

Ρεπορτάζ: ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΥΔΡΑΙΟΥ

Διευρύνεται διαρκώς το πεδίο των πτήσεων στο αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου, καθώς η Eurowings, θυγατρική της Lufthansa, θα πραγματοποιεί τέσσερις πτήσεις την εβδομάδα, δύο από Ντίσελντορφ Σάββατο και Τρίτη και δύο από Στουτγάρδη Τετάρτη και Κυριακή, ενισχύοντας τους τουριστικούς δεσμούς της Μαγνησίας με τη Μαγνησία.

Κληθείς από τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ να σχολιάσει την παραπάνω εξέλιξη, ο αερολιμενάρχης Νέας Αγχιάλου Κώστας Ευσταθίου ανέφερε ότι «μια προσπάθεια πολλών ετών υλοποιήθηκε. Τα μέχρι τώρα δεδομένα είναι πολύ θετικά, αναμένεται να είναι καλή η φετινή τουριστική σεζόν και είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι η Μαγνησία συνδέεται για πρώτη φορά αεροπορικώς, απευθείας με τη Στουτγάρδη».

Υπενθυμίζεται ότι η αεροπορική εταιρεία Condor, η οποία συνεχίζει και φέτος τις πτήσεις, με δύο αφίξεις την εβδομάδα, Τετάρτη και Σάββατο, από Μόναχο, διατηρεί ακατάλυτους δεσμούς συνεργασίας με το αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα αφίξεων της φετινής σεζόν, οι αεροπορικές εταιρίες που θα πραγματοποιήσουν φέτος πτήσεις στο αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου, είναι οι εξής: H Eurowings αρχίζει τις πτήσεις από Ντίσελντορφ στις 21 Μαΐου, με τον κύκλο να ολοκληρώνεται στις 29 Οκτωβρίου. Οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται το Σάββατο, με ώρα άφιξης 10.05 και αναχώρηση 10.55.

Επίσης η Eurowings προγραμματίζει δεύτερη πτήση από Ντίσελντορφ κάθε Τρίτη, από 21 Ιουνίου μέχρι 23 Αυγούστου, με ώρα άφιξης 18.45 και αναχώρηση 19.35.

Οι πτήσεις της Eurowings από την Στουτγάρδη, οι οποίες θα διαρκέσουν από 1 Μαΐου μέχρι 23 Οκτωβρίου, προγραμματίζονται κάθε Κυριακή με ώρα άφιξης 10.00 και αναχώρηση 10.40.

Οι πτήσεις της Eurowings από την Στουτγάρδη, οι οποίες προγραμματίζονται κάθε Τετάρτη, αναμένεται να διαρκέσουν από 27 Ιουλίου μέχρι 7 Σεπτεμβρίου, με ώρα άφιξης 10 το πρωί και αναχώρηση 10.40.

Η εταιρεία Condor θα συνδέσει και φέτος το αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου με το Μόναχο, επίσης με δύο πτήσεις. Η πρώτη προγραμματίζεται κάθε Σάββατο, από 21 Μαΐου έως 8 Οκτωβρίου, με ώρα άφιξης 09.00 και αναχώρηση 09.50.

Η δεύτερη πτήση της ίδιας εταιρείας από Μόναχο θα πραγματοποιείται κάθε Τετάρτη, από 25 Μαΐου μέχρι 5 Οκτωβρίου, με ώρα άφιξης 09.00 και αναχώρηση 09.55.

Ζεσταίνει μηχανές, στο μεταξύ, και η γαλλική Transavia France, καθώς θα ξεκινήσει από το Σάββατο 16 Απριλίου πτήσεις από το Παρίσι, με άφιξη 19.00 και αναχώρηση 20.00 από το αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου. Ενδέχεται, σημειωτέον, να προστεθεί και δεύτερη πτήση της ίδιας εταιρείας κάθε Σάββατο, για το δίμηνο Ιούλιος και Αύγουστος.

Η Austrian αρχίζει πτήσεις κάθε Σάββατο από τη Βιέννη, από 9 Ιουλίου μέχρι 3 Σεπτεμβρίου, με άφιξη 18.25 και αναχώρηση 19.05.

Η βρετανική Easy Jet θα πραγματοποιεί πτήσεις από το αεροδρόμιο του Κάτγουικ κάθε Τετάρτη, από 30 Μαρτίου μέχρι 26 Οκτωβρίου, με ώρα άφιξης 20.45 και αναχώρηση 21.35.

Η ίδια εταιρεία εντάσσει και δεύτερη πτήση για το αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου, κάθε Σάββατο, από 2 Απριλίου μέχρι 29 Οκτωβρίου, με ώρα άφιξης 11.30 και αναχώρηση 12.05.

Η Sky Express συνεχίζει για δεύτερη χρονιά τις πτήσεις από Ηράκλειο, από 10 Ιουνίου μέχρι 30 Σεπτεμβρίου, Τρίτη και Παρασκευή. Την Παρασκευή, συγκεκριμένα, προγραμματίζεται αναχώρηση από Βόλο για Ηράκλειο στις 10.55 και την Τρίτη 22.40. Η τιμή του εισιτηρίου για απλή μετάβαση στο Ηράκλειο από 54,30 ευρώ.

Ο χρόνος έναρξης των πτήσεων ενδέχεται να τροποποιηθεί, με την εικόνα της φετινής τουριστικής σεζόν, να χαρακτηρίζεται θετική και τον αερολιμενάρχη να επισημαίνει ότι «σύμφωνα με τα δεδομένα που υπάρχουν, θα είναι καλύτερη και από το 2020 και από το 2021».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου