ΤΟΠΙΚΑ

400 πολίτες ελέγχθηκαν στον Βόλο από την Δημοτική Αστυνομία

400-πολίτες-ελέγχθηκαν-στον-βόλο-από-την-149152

Για δεύτερη μέρα συνεχίστηκαν σήμερα από συνεργεία της Δημοτικής Αστυνομίας Βόλου έλεγχοι για την πιστή εφαρμογή των μέτρων περιορισμού της κυκλοφορίας, στο πλαίσιο των συνολικών μέτρων περιορισμού της διασποράς του κορονοϊού, όπως αυτά αποφασίστηκαν από την Κυβέρνηση και την Πολιτική Προστασία και εξειδικεύτηκαν στη χθεσινή σύσκεψη υπό το Δήμαρχο Βόλου, κ. Αχιλλέα Μπέο.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του εντεταλμένου δημοτικού συμβούλου για τη λειτουργίας της Δημοτικής Αστυνομίας, κ. Τριαντάφυλλου Γκογκινούδη, οι έλεγχοι την πρώτη μέρα ανήλθαν σε 180, ενώ σήμερα έφθασαν τους 220, σε διάφορα σημεία της πόλης, σε οχήματα και σε πεζούς πρωί και βράδυ και παρά τη συνεχή βροχόπτωση.

«Οι δημοτικοί αστυνομικοί με συνέπεια και υπευθυνότητα επιτελούν το έργο τους, σύμφωνα με τις οδηγίες της Δημοτικής Αρχής, διενεργώντας συνεχείς ελέγχους», επισημαίνεται από την δημοτική αρχή Βόλου. Σήμερα, όπως και χθες από την Δημοτική Αστυνομία, δεν βεβαιώθηκε καμία παράβαση καθώς οι πολίτες που ελέγχθηκαν μέχρι στιγμής έφεραν -μαζί τους ταυτότητες και τα απαραίτητα έγγραφα. Ωστόσο, από την Αστυνομία έχουν ήδη επιβληθεί σήμερα πρόστιμα σε 20 πολίτες.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου