ΤΟΠΙΚΑ

Το 8ο αγωνιστικό αυτοκίνητο ετοιμάζει η ομάδα Κένταυρος

το-8ο-αγωνιστικό-αυτοκίνητο-ετοιμάζε-149021

Θα συμμετέχει σε τρεις διαγωνισμούς Formula Student σε Ιταλία, Τσεχία και Γερμανία

Εχοντας ολοκληρώσει με επιτυχία τη διαδικασία των registration, η ομάδα Κένταυρος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας προκρίθηκε στους τέσσερις από τους έξι διαγωνισμούς, που συμμετείχε. Τα registration είναι διαγνωστικά κουίζ που εξετάζουν τις γνώσεις των μελών στους κανόνες σχεδιασμού που επιβάλλουν οι διαγωνισμοί Formula Student, αλλά και σε μηχανολογικά, ηλεκτρολογικά και οικονομικά προβλήματα.

Εχοντας λάβει το εισιτήριο για τους διαγωνισμούς Formula Student σε Ιταλία, Τσεχία, Ουγγαρία και Γερμανία, η ομάδα ανακοινώνει ότι φέτος το καλοκαίρι θα αγωνιστεί στους διαγωνισμούς της Ιταλίας (13-17 Ιουλίου),της Τσεχίας (18-24 Ιουλίου), ενώ τον Αύγουστο (15-21) θα πραγματοποιήσει δεύτερο ταξίδι με προορισμό το Hockenheim της Γερμανίας για τον αντίστοιχο διαγωνισμό, που είναι ο πλέον κορυφαίος της διοργάνωσης.

Στο αγωνιστικό επίπεδο, αφού ολοκληρώθηκαν η μελέτη και ο σχεδιασμός, έχει ήδη ξεκινήσει η κατασκευαστική περίοδος. Η ομάδα φέτος θα αγωνιστεί με ένα καινούργιο μονοθέσιο, το 8ο κατά σειρά εισάγοντας αρκετές καινοτομίες. «Δεδομένου ότι το πρότζεκτ είναι αυτοχρηματοδοτούμενο και προκειμένου να καταφέρουμε να είμαστε για ακόμα μια φορά ανταγωνιστικοί αυτή την περίοδο τρέχει ένα χορηγικό πρόγραμμα, το οποίο ονομάζεται 100×100. Καλούμε 100 τοπικές επιχειρήσεις να συνδράμουν με το ποσό των 100€, που θα συμβάλλει στην κατασκευή του νέου αγωνιστικού #SupportYourLocalTeam.

Ως ομάδα Κένταυρος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους χορηγούς μας, αλλά και τους ανθρώπους που μας στηρίζουν στην προσπάθεια σε όλα τα χρόνια λειτουργίας μας», αναφέρεται σε ανακοίνωση της ομάδας Κένταυρος.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου