ΤΟΠΙΚΑ

Την εξομοίωση των τριτέκνων με τους πολύτεκνους

την-εξομοίωση-των-τριτέκνων-με-τους-πο-14769

Αγώνα για την εξομοίωση των τριτέκνων με τους πολύτεκνους κάνει ο Σύλλογος Τριτέκνων Μαγνησίας, που χθες το απόγευμα προχώρησε σε γενική συνέλευση, παρουσία και του προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Τριτέκνων κ. Μανώλη Αχλαδιανάκη, με σκοπό να εξαντλήσει όλα τα περιθώρια ώστε να προβάλει τα αιτήματα των τριτέκνων και να διεκδικήσει λύσεις.

Οι τρίτεκνοι στη γενική συνέλευση τόνισαν ότι για να γίνει εξομοίωση με τους πολύτεκνους θα πρέπει να υπάρξει συλλογική προσπάθεια σε πνεύμα συνεργασίας και συνεννόησης με τους φορείς της πόλης.

Ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Τριτέκνων κ. Μανώλης Αχλαδιανάκης έκανε λόγο για τιμωρία της κυβέρνησης προς τους τρίτεκνους αφού τους κόβει σημαντικά επιδόματα ενώ παράλληλα προσπαθεί να χαμηλώσει τα εισοδηματικά κριτήρια στα υπόλοιπα επιδόματα.

Χαρακτηριστικά ο κ. Αχλαδιανάκης τόνισε «σήμερα υπάρχουν άνθρωποι που δυσκολεύονται να σπουδάσουν τα παιδιά τους γιατί από τη μια τους κόβουν επιδόματα και από την άλλη καταργούν το αφορολόγητο. Η κυβέρνηση θα πρέπει να υλοποιήσει τις υποσχέσεις της και να μας εξομοιώσει με τους πολύτεκνους».

Από την πλευρά της η πρόεδρος Συλλόγου Τριτέκνων Μαγνησίας κ. Σούλα Βακουφτσή αναφερόμενη στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σήμερα οι οικογένειες των τριτέκνων τόνισε «ο σύλλογος μας δίνει σθεναρά μια δύσκολη μάχη, μέσα σε συνθήκες δύσκολες προκειμένου να πείσουμε φορείς και πολιτεία ότι η στήριξη της τρίτεκνης οικογένειας πρέπει να είναι κυρίαρχη προτεραιότητα. Γι’ αυτό πρέπει να δυναμώσουμε τη φωνή μας να συσπειρωθούν όλοι οι τρίτεκνοι γύρω από τοα σύλλογο και την ομοσπονδία με την οποία είμαστε σε διαρκή συνεργασία προκειμένου να προωθήσουμε θέματα που αφορούν τη θεσμική και οικονομική εξομοίωση με τους πολύτεκνους», κατέληξε η κ. Βακουφτσή.

Αθηνά Τσιργή

ΦΩΤΟ: Ηλίας Καράτσαλος

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου