ΤΟΠΙΚΑ

Σφοδρή επίθεση από Γ. Μουλά κατά «Επιλογή Ευθύνης» & Νατάσσας Οικονόμου

σφοδρή-επίθεση-από-γ-μουλά-κατά-επιλο-147496

Ανακοίνωση του προέδρου του Δ.Σ. Βόλου για το προχθεσινό δημοτικό συμβούλιο

Σφοδρή επίθεση στη δημοτική παράταξη «Επιλογή Ευθύνης» και στην επικεφαλής Νατάσσα Οικονόμου εξαπολύει ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου Γιώργος Μουλάς με αφορμή τα όσα διαδραματίστηκαν στο προχθεσινό δημοτικό συμβούλιο.

Ο κ. Μουλάς σε ανακοίνωσή του μεταξύ άλλων τονίζει ότι «οι εποχές του διεφθαρμένου ολοκληρωτισμού στο δήμο Βόλου έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί» και συνεχίζοντας τονίζει:

«Αισθάνομαι αναγκασμένος να απαντήσω στην καταγγελία της δημοτικής παράταξης «Επιλογή ευθύνης», που ανεύθυνα και με λαϊκισμό προσπαθεί να παραπληροφορήσει το κοινό του Βόλου, με ψέματα.
Επειδή ξεκινά την ανακοίνωσή της, με την έκφραση, ότι «άρχισε να ξηλώνεται το πουλόβερ», θα αναφέρω και εγώ ανάλογη λαϊκή έκφραση, που ταιριάζει στην περίσταση απόλυτα: Αν η ανοησία ήταν εργόχειρο, τότε η «Επιλογή Ευθύνης» θα είχε πλέξει αμέτρητα πουλόβερ!

Μνημείο ανοησίας αποτελεί η ερώτηση, που κατατέθηκε σχετικά με τις δαπάνες δημοσιεύσεων από το 2003 από το δήμο και άλλα Νομικά Πρόσωπα. Λησμονούν, ότι αυτοί διοικούσαν το δήμο Βόλου την οκταετία 2007-2014; Για να καταλαβαίνουν και οι αναγνώστες, η κυρία Οικονόμου ζητά έλεγχο της παράταξης της και του εαυτού της περισσότερο, αφού η ίδια διετέλεσε αντιδήμαρχος Οικονομικών; Αστοχη έως ανόητη η ερώτηση της «Επιλογή Ευθύνης», προς δημιουργία εντυπώσεων και μόνον στο κοινό. Οι δαπάνες των προηγουμένων ετών έχουν δημοσιευθεί και του 2014-2015 θα δημοσιευθούν με τους ισολογισμούς. Εντούτοις θα λάβει και τις απαντήσεις και θα τρίβουμε όλοι τα μάτια μας.

Οπωσδήποτε, θα έλθουν στο φως νέα συγκριτικά στοιχεία για να λάβει γνώση ο λαός του Βόλου για το «πάρτυ», που γινόταν με τα χρήματά του επί σειρά δεκαετιών. Ηδη η Δημοτική Αρχή έχει καταγγείλει, επανειλημμένα, όλο αυτό το σάπιο πολιτικό – δημοσιογραφικό κύκλωμα, που αποτελούσε κοινό μυστικό στο Βόλο και το οποίο με τον ένα ή τον άλλο τρόπο τελείωνε τις δουλειές του.

Στη χθεσινή ανακοίνωση, η κυρία Οικονόμου δεν λέει τα γεγονότα σωστά. Συγκεκριμένα, όταν οι διαξιφισμοί της με τον κ. Παπαευσταθίου άρχισαν να ξεφεύγουν, τους ζήτησα να τελειώνουν. Επειδή η φασαρία άρχισε να επεκτείνεται, διέκοψα την λειτουργία όλων ανεξαιρέτως των μικροφώνων των δημοτικών συμβούλων και όχι επιλεκτικά το δικό της. Αλλωστε, τεχνικά αυτό δεν μπορεί να γίνει. Ας μην εμφανίζεται σαν αδικημένη και κατατρεγμένη διότι, εν πολλοίς, υπήρξε η γενεσιουργός αιτία ανωμαλιών.
Καυτηριάζει και τη στάση των άλλων παρατάξεων. Δηλαδή, κατά την άποψη της, οι άλλες παρατάξεις έπρεπε να την συμμεριστούν στα ανόητα επιχειρήματα και στην φυγή της. Αν δεν αντέχει την ώρα της αλήθειας στο Δημοτικό Συμβούλιο, ας φύγει οριστικά, όπως την έκανε και ο προκάτοχός της κ. Σκοτινιώτης».

Τέλος, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου καταλήγοντας αναφέρει: «Είναι γραμμένο στην ανακοίνωσή τους, θα το επαναλάβω ακόμη μία φορά: Στο Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου δεν θα κάνει ο καθένας, ό,τι θέλει. Υπάρχει κανονισμός της Ελληνικής Πολιτείας, τον οποίο, αν δεν τον σέβονται, ας μην νομίζουν, ότι θα περάσει το δικό τους. Οι διαδικασίες θα τηρούνται με ευλάβεια και αν δεν τους αρέσουν ας αποχωρούν όποτε θέλουν. Οι εποχές του διεφθαρμένου ολοκληρωτισμού στο δήμο Βόλου έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου