ΤΟΠΙΚΑ

Αμεση ανταπόκριση από την Κλινική «ΑΝΑΣΣΑ»

αμεση-ανταπόκριση-από-την-κλινική-αν-146953

Ευαισθητοποίηση για την αντιμετώπιση των προβλημάτων του εξαθλιωμένου 49χρονου άνεργου, μετά το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ

Αμεση ήταν η ανταπόκριση της Γενικής Κλινικής «ΑΝΑΣΣΑ» στην έκκληση για βοήθεια από 49χρονο Βολιώτη, ο οποίος για λόγους υγείας μένει εγκλωβισμένος στην ανεργία εδώ και δύο χρόνια, με αποτέλεσμα να επιβιώνει με τη μητέρα του σε συνθήκες εξαθλίωσης χωρίς ρεύμα και θέρμανση.

Μετά το χθεσινό πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ της εφημερίδας ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ με τίτλο «Δραματική έκκληση για τακτικό χειρουργείο», ο manager της Κλινικής Κωνσταντίνος Αϋφαντής, με τον συνέταιρό του στην «ΑΝΑΣΣΑ» διευθύνοντα σύμβουλο Δημήτρη Καραστάθη, επικοινώνησαν με την εφημερίδα και ανέλαβαν την πρωτοβουλία να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα υγείας, που έχει ο εξαθλιωμένης πολίτης.

«Ενημερωθήκαμε με τον αγγειοχειρουργό μας Ευάγγελο Παππά από την εφημερίδα για την κατάσταση του 49χρονου και θέλουμε να τον βοηθήσουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Αϋφαντής.

Ο κ. Παππάς θα εξετάσει τον ασθενή προκειμένου να εκτιμήσει την κατάστασή του, να κρίνει τον τρόπο αντιμετώπισης του προβλήματος που έχει στο αριστερό πόδι και στη συνέχεια θα αποφασιστεί πώς μπορεί να γίνει και να πραγματοποιηθεί η αποκατάστασή του. Απώτερος στόχος ο 49χρονος να επανέλθει στην καθημερινότητά του, αφήνοντας πίσω του τα προβλήματα υγείας.

Ο ταλαιπωρημένος πολίτης απέχει από την εργασία από τότε που άρχισαν τα προβλήματα στα πόδια του με τους κιρσούς. Λόγω του προβλήματος υγείας δεν επιτρέπεται η ορθοστασία. Πρήζονται τα πόδια του και παθαίνει θρόμβους.

Ετσι είναι καθηλωμένος στο σπίτι με τη μητέρα του, 71ετών, η οποία δεν λαμβάνει σύνταξη. Διαβιούν χωρίς ρεύμα και θέρμανση, ενώ την ίδια στιγμή οι απλήρωτοι λογαριασμοί στη ΔΕΥΑΜΒ έχουν φθάσει τα 400 ευρώ.

Ο 49χρονος μπορεί να ξεπεράσει όλα αυτά τα προβλήματα, όπως λέει, αν γίνει η επέμβαση στο αριστερό του πόδι, αφού η αποκατάσταση είναι άμεση σε 1,-1,5 μήνα. Εκτιμά ότι στη συνέχεια θα έχει την ευκαιρία να απασχοληθεί. Στο δεξί του πόδι οι κιρσοί έχουν αντιμετωπιστεί με επέμβαση που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Αύγουστο.

«Θέλω να γίνει η επέμβαση το συντομότερο δυνατό για να μπορέσω να εργαστώ. Από πέρυσι μου παρουσιάστηκαν δύο ευκαιρίες για να απασχοληθώ και δεν πήγα δουλειά γι’ αυτόν τον λόγο», είπε απελπισμένος.

Ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ ενημερώθηκε για τα προβλήματα υγείας, που αντιμετωπίζει, και ήρθε σε επικοινωνία με τον ίδιο μετά από την ευαισθητοποίηση γείτονα του ασθενούς, του Σωτήρη Παπαστάμου, ο οποίος επισκέφτηκε την εφημερίδα και ζήτησε βοήθεια.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου