ΤΟΠΙΚΑ

Κλειστό το Τμήμα Αλλοδαπών Μαγνησίας

κλειστό-το-τμήμα-αλλοδαπών-μαγνησίας-146161

Σε απίστευτη ταλαιπωρία έχουν υποβληθεί τις τελευταίες ημέρες αλλοδαποί που μένουν και εργάζονται στη Μαγνησία, και οι οποίοι πρέπει να ανανεώσουν τις άδειες διαμονής. Το Τμήμα Αδειών Διαμονής δεν λειτουργεί ήδη από την περασμένη Πέμπτη και τα ραντεβού μετατίθενται σε άλλες ημερομηνίες. Τουλάχιστον 100 ραντεβού έχουν μετατεθεί για μετά την ερχόμενη εβδομάδα.

Μόλις χθες, ανακοινώθηκε από τον προϊστάμενο του Τμήματος Αδειών Διαμονής Μαγνησίας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, Αντώνη Σάχο, ότι η υπηρεσία δεν θα λειτουργήσει έως και την ερχόμενη Παρασκευή. «Υπάρχει τεχνικό πρόβλημα από το υπουργείο και δεν μπορούμε να εξυπηρετήσουμε όσους θέλουν να ανανεώσουν ή να εκδώσουν νέες άδειες διαμονής», σημείωσε ο κ. Σάχος. Η υπηρεσία θα λειτουργήσει από την ερχόμενη Δευτέρα.

Ωστόσο ήδη 100 άτομα έχουν ταλαιπωρηθεί, καθώς όταν μετέβησαν στα γραφεία για να ανανεώσουν τις άδειές τους, ενημερώθηκαν ότι δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν λόγω του τεχνικού προβλήματος.

Σημειώνεται ότι από το συγκεκριμένο γραφείο που εδρεύει στον Βόλο, στην οδό Δημητριάδος, εξυπηρετούνται όσοι θέλουν να εκδώσουν ή να ανανεώσουν άδειες από όλο τον νομό. Αυτό σημαίνει ότι ορισμένοι που προέρχονται είτε από το Πήλιο είτε από τα νησιά, τις προηγούμενες ημέρες υπέστησαν απίστευτη ταλαιπωρία μετακίνησης, χωρίς να μπορέσουν να εξυπηρετηθούν.

Ταξίδεψαν χιλιόμετρα για να ενημερωθούν ότι δεν μπορούν να ανανεώσουν τις άδειές τους και ορίστηκαν νέα ραντεβού.

Σημειώνεται ότι οι άδειες διαμονής εκδίδονται για πολίτες τρίτων χωρών και χορηγούνται σε όσους ζουν και εργάζονται στον νομό. Οι κάτοχοι δε των αδειών θα πρέπει να τις ανανεώνουν ανά τρία χρόνια.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εκδόθηκε «το Τμήμα Αδειών Διαμονής Μαγνησίας δεν θα λειτουργεί έως και την ερχόμενη Παρασκευή 26 Ιανουαρίου λόγω τεχνικών προβλημάτων. Για αλλαγή των ραντεβού παρακαλούμε όπως προσέλθετε στην υπηρεσίας μας (Δημητριάδος 95- Βόλος) ή στα τηλέφωνα 2421 0 76797 και 2421 0 76798».

ΕΛΕΝΗ ΧΑΝΟΥ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου