ΤΟΠΙΚΑ

Θλίψη σε Βόλο και Ριζόμυλο για τον θάνατο του Παντελή Ζυματίκα

θλίψη-σε-βόλο-και-ριζόμυλο-για-τον-θάνα-144890

Την απώλεια του Παντελή Ζυματίκα, συνταξιούχου αυτοκινητιστή, θρηνεί η τοπική κοινωνία. Ο εκλιπών άφησε την τελευταία του πνοή χθες και κηδεύτηκε σήμερα, σε ηλικία 77 χρόνων. Ο θάνατός του έχει σκορπίσει θλίψη στον Βόλο και τον Ριζόμυλο, ιδιαίτερη πατρίδα του, ενώ στο πένθος έχει βυθιστεί η οικογένειά του.

Ο Παντελής Ζυματίκας είχε νοσήσει από κορονοϊό. Νοσηλεύτηκε για περίπου ένα μήνα στο Νοσοκομείο Βόλου. Αρνητικοποιήθηκε και πήρε εξιτήριο. Όμως, η υγεία του είχε επιβαρυνθεί σοβαρά. Ο οργανισμός του ήταν πολύ καταπονημένος. Ο κορονοϊός είχε προκαλέσει εκτεταμένες επιπλοκές. Σύμφωνα με πληροφορίες υπέστη πνευμονικό οίδημα και απεβίωσε.

Ο 77χρονος ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στον Ριζόμυλο. Αγαπούσε πολύ το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Είχε μάλιστα αγωνιστεί με τα «χρώματα» του Αστέρα Ριζομύλου, την τοπική ομάδα του χωριού, την οποία υπηρέτησε και από τη θέση του αθλητικού παράγοντα. Ήταν μέλος της διοίκησης της ομάδας.

Σε συλλυπητήρια ανακοίνωση του Αστέρα Ριζομύλου, πιστός φίλαθλος του οποίου ήταν ο εκλιπών, τονίζεται: «Φτωχότερη η οικογένεια του Αστέρα από σήμερα. Ο λόγος για τον Παντελή Ζυματίκα, ενός από τους πιο πιστούς φιλάθλους της ομάδας και μέλος του Δ.Σ. στις «χρυσές» στιγμές του Συλλόγου. Δυστυχώς η μάχη με τον covid-19 ήταν άνιση και δεν κατάφερε να βγει νικητής. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους του».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου