ΤΟΠΙΚΑ

Έγιναν «λαγοί» παράνομοι πωλητές

έγιναν-λαγοί-παράνομοι-πωλητές-143735

Εγκατέλειψαν τα προϊόντα τους και εξαφανίστηκαν

Ανάμεσα στους πάγκους φρούτων και λαχανικών, στη σημερινή λαϊκή αγορά του Βόλου, τα δικά τους εμπορεύματα, από ρολόγια μέχρι και παιχνίδια, επιχειρούσαν να πουλήσουν παράνομοι πωλητές.

Στο πλαίσιο της προσπάθειας για την πάταξη του παράνομου υπαίθριου εμπορίου, υπάλληλοι του Τμήματος Εμπορίου και Τουρισμού της Υπηρεσίας, συνεπικουρούμενοι από την Ελληνική Αστυνομία (Αστυνομικό Τμήμα Βόλου), πραγματοποίησαν σχετικούς ελέγχους στη λαϊκή αγορά οπωρολαχανικών της Δημοτικής Ενότητας Βόλου, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή περιμετρικά αυτής.

Φαίνεται, όμως, ότι έπεσε …σύρμα, καθώς κατά τη διάρκεια των ελέγχων βρέθηκαν προϊόντα παρεμπορίου, αλλά όχι και οι πωλητές τους, που εγκατέλειψαν τα πράγματά τους και τράπηκαν σε φυγή.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια των ελέγχων κατασχέθηκαν και καταστράφηκαν από το Αστυνομικό Τμήμα Βόλου διάφορα εμπορεύματα (ρολόγια, μπαταρίες, ραδιόφωνα, παιχνίδια κ.λ.π.), τα οποία βρέθηκαν εγκαταλελειμμένα από τους κατόχους τους, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, ως προϊόντα παραεμπορίου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου