ΤΟΠΙΚΑ

Αισθητικές παρεμβάσεις στο Βόλο από τη Διεύθυνση Πρασίνου

αισθητικές-παρεμβάσεις-στο-βόλο-από-τ-14367

Με δύο εντυπωσιακές φυτευτικές συνθέσεις – κατασκευές του κηπουρού – καλλιτέχνη Γιάννη Κοντοπαναγιώτη, υπαλλήλου της Διεύθυνσης Πρασίνου, στο παρκάκι του Ηρώου στα Κύματα στην παραλία του Βόλου και στο τρίγωνο του Σιντριβανιού, μεταξύ Λαμπράκη – Δημητριάδος – 2ας Νοεμβρίου, ξεκίνησε η Διεύθυνση Πρασίνου τις προγραμματισμένες παρεμβάσεις διαμόρφωσης χώρων για το 2016.

Είχαν προηγηθεί οι παρεμβάσεις ανανέωσης των φυτευτικών συνθέσεων στις οδούς Δημητριάδος, Ιάσονος, Ιωλκού και Κ. Καρτάλη, στους Ι.Ν. Ευαγγελιστρίας, Αγ. Νικολάου και στην Παραλία του Βόλου με τις ανθοστήλες στους ιστούς φωτισμού, ενώ ολοκληρώθηκαν οι παρεμβάσεις διαμόρφωσης του περιβάλλοντα χώρου στο Διαδημοτικό Κοιμητήριο «Κούκος», στον περιβάλλοντα χώρο του Αστυνομικού Μεγάρου και στον προαύλιο χώρο του Ι.Ν. Πέτρου και Παύλου κ.α.

Οπως τόνισε η αντιδήμαρχος Πρασίνου και Ποιότητας Ζωής Φρειδερίκη Καλογήρου «είναι πλέον ορατή η αλλαγή στην αισθητική εικόνα τουλάχιστον στα κεντρικά σημεία της πόλης και νομίζουμε ότι οι πολίτες του Βόλου χαίρονται την αλλαγή αυτή όπως και οι χιλιάδες τουρίστες που επισκέπτονται την πόλη μας. Για άλλη μια φορά θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους εργαζόμενους της Διεύθυνσης Πρασίνου για την κατάθεση ψυχής σε αυτή τη μεγάλη επίπονη και δύσκολη προσπάθεια που καταβάλλεται. Σίγουρα υπάρχουν πολλά πράγματα να γίνουν ακόμη, αλλά με οργάνωση και προγραμματισμό θα προσπαθούμε για τα επόμενα».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου