ΤΟΠΙΚΑ

Διαρροή νερού επί 14 μήνες ~ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΚΟ ΣΤΕΡΕΥΕΙ

διαρροή-νερού-επί-14-μήνες-την-ωρα-που-το-143508

Καταγγέλλει στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ κάτοικος του νοτίου Πηλίου

Την ύπαρξη διαρροής νερού στο δίκτυο ύδρευσης στην περιοχή της Μηλίνας επεσήμανε εγγράφως κάτοικος του νοτίου Πηλίου στις 21 Ιουνίου του 2013, ενημερώνοντας τους αρμόδιους για το πρόβλημα, ενώ όπως καταγγέλλει ο ίδιος, υπήρξε ανταπόκριση 14 μήνες μετά.

Οπως επισημαίνει ο καταγγέλλων «από τον Ιούνιο του 2013 έκανα αίτηση προς το Δήμο Νότιου Πηλίου όπου ανέφερα ότι υπάρχει διαρροή νερού στο δίκτυο ύδρευσης. Κάνεις δεν ήρθε να δει τι συμβαίνει και το νερό έτρεχε στο δρόμο άσκοπα. Κάποια στιγμή ήρθε ο σύμβουλος από τη Μήλινα, διαπίστωσε ότι υπήρχε βλάβη και από τότε το πρόβλημα διαρροής νερού συνεχίστηκε για ένα χρόνο».

Χθες, Παρασκευή 29 Αυγούστου, δηλαδή μετά από 14 μήνες και «μετά από πολλές ενοχλήσεις ήρθαν τεχνικοί, άνοιξαν δυο τρύπες, τις οποίες έκλεισαν και πάλι, με το αιτιολογικό ότι δεν είχαν τα σχετικά ανταλλακτικά για να διορθώσουν τη βλάβη» υπογραμμίζει ο κάτοικος της περιοχής του νοτίου Πηλίου, επισημαίνοντας παράλληλα ότι «η σωλήνα είναι από αμίαντο και έπρεπε να είχε αλλαχτεί πολλά χρόνια πριν».

Ο ίδιος κάτοικος του Νοτίου Πηλίου, ο οποίος απέστειλε το αντίστοιχο φωτογραφικό υλικό στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ, σημειώνει ότι «στις αρχές του καλοκαιριού οι αρμόδιοι ανάρτησαν ανακοινώσεις να μην γίνεται άσκοπη κατανάλωση νερού και εδώ και 14 μήνες η διαρροή υπήρχε και το νερό έτρεχε άσκοπα».

Ερωτηθείς σχετικά από τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο απερχόμενος πρόεδρος της ΔΕΥΑ Νοτίου Πηλίου, Κώστας Λεγαντής, τόνισε ότι «η υπηρεσία βρίσκεται πάντα στη διάθεσή των πολιτών, οι οποίοι γνωρίζουν το τηλέφωνό μου και μπορούν ανά πάσα στιγμή να μας γνωστοποιήσουν, επώνυμα, το πρόβλημά τους. Στην προκειμένη περίπτωση θα διερευνήσω τι ακριβώς έχει συμβεί και θα ενημερωθώ από την υπηρεσία, προκειμένου να δοθεί άμεση λύση στο πρόβλημα».

Το σημείο όπου δημιουργήθηκε το πρόβλημα

Ο αριθμός πρωτοκόλλου της αίτησης στους αρμοδίους

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου