ΤΟΠΙΚΑ

Επίθεση σε βενζινάδικο στο Βόλο, στιγμές τρόμου για 34χρονη

επίθεση-σε-βενζινάδικο-στο-βόλο-στιγμ-143404

Αγνωστος δράστης εισέβαλε από το πουθενά και απαιτούσε τις εισπράξεις

Στιγμές τρόμου και πανικού έζησε την Παρασκευή 34χρονη υπάλληλος πρατηρίου υγρών καυσίμων στην οδό Ιάσονος στον Βόλο. Αγνωστος δράστης εισέβαλε στο βενζινάδικο, όπου εργαζόταν μόνη εκείνη την ώρα, με σκοπό να αρπάξει τις εισπράξεις.

Ολα συνέβησαν γύρω στις 11:55 ενώ στο κέντρο της πόλης υπήρχε μικρή κίνηση και η υπάλληλος ήταν ανυποψίαστη.

Δίχως να αντιληφθεί η παθούσα τι συνέβη, ο κλέφτης εισέβαλε στο μαγαζί και άρχισε να απαιτεί τις εισπράξεις αιφνιδιάζοντας την 34χρονη.

Η γυναίκα «πάγωσε». Ο δράστης είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του φορώντας σκούφο και γυαλιά ηλίου και εισέβαλε στο μαγαζί. Η γυναίκα έδωσε όλα τα χρήματα που είχε, υπολογίζονται στο ποσό των 260 ευρώ, και ο δράστης τράπηκε σε φυγή παίρνοντας μαζί του το κινητό της τηλέφωνο και το αντίστοιχο ασύρματο του μαγαζιού.

Προφανώς ο δράστης ήθελε να κερδίσει χρόνο καθώς στη συνέχεια άφησε τα τηλέφωνα απέναντι από το βενζινάδικο και τράπηκε πεζή σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.

Αμεσα έφτασαν στον τόπο του συμβάντος αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, όταν η υπάλληλος επανέκτησε την ψυχραιμία της και μπόρεσε να ειδοποιήσει την Αστυνομία, ζητώντας βοήθεια.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου άρχισαν να ερευνούν την υπόθεση και να συλλέγουν κάθε χρήσιμο στοιχείο για την περίεργη κλοπή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πιθανότερο είναι ο δράστης να «χτύπησε» μόνος χωρίς να έχει κάποιον συνεργό, με αιφνιδιασμό για να κάμψει τις αντιστάσεις της υπαλλήλου.

Ομως εφάρμοσε το σχέδιό του εντός ολίγων λεπτών ώστε να μη γίνει αντιληπτός και ταυτόχρονα με τρόπο ώστε να μην υπάρχει και αντίδραση για κινητοποίηση αστυνομικών. Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του δράστη.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου