ΤΟΠΙΚΑ

Από την Πλ. Ελευθερίας ξεκίνησε… δουλειά

από-την-πλ-ελευθερίας-ξεκίνησε-δουλ-143136

Συμβολικός καθαρισμός από την ομάδα πλειοψηφίας με επικεφαλής τον ίδιο τον Αχ. Μπέο

Από την Πλατεία Ελευθερίας που έχει και συμβολικό χαρακτήρα στην πόλη αλλά αποτελεί και σημείο αναφοράς και συνάθροισης επέλεξε η νέα δημοτική αρχή, λίγες ώρες πριν ορκιστεί, να στείλει το μήνυμα της ευαισθητοποίησης και της συνέργειας όσον αφορά την καθαριότητα και τον ευπρεπισμό της πόλης.

Με σκούπες, σακούλες σκουπιδιών, χορτοκοπτικά μηχανήματα και φορώντας μπλούζες με το σύνθημα «Αγαπώ την πόλη μου συμμετέχω, με επικεφαλής τον ίδιο τον Αχ. Μπέο που είχε μαζί του και τον μικρό του γιο, αντιδήμαρχοι, πρόεδροι οργανισμών και δημοτικοί σύμβουλοι συνεπικουρούμενοι και από συνεργείο της Υπηρεσίας Καθαριότητας «έπιασαν» δουλειά και καθάρισαν την Πλατεία Ελευθερίας και τους δημόσιους χώρους υγιεινής που χρόνια τώρα είχαν εγκαταλειφθεί στην τύχη τους.

«Είχαμε δεσμευτεί ότι στις προτεραιότητές μας είναι η καθαριότητα, το νερό, τα αδέσποτα και η καθημερινότητα του πολίτη. Σήμερα, πριν την ορκωμοσία, που είναι μια μεγάλη και σημαντική μέρα για όλους εμάς, θέλουμε να δώσουμε το στίγμα αν θέλουμε να αλλάξουμε την πόλη πρέπει όλοι να συμβάλλουμε και να συμμετέχουμε. Και δεν μπορούμε να ζητά, με από τον πολίτη να συμβάλλει και να συμμετέχει αν κι εμείς οι ίδιοι δεν έχουμε συμμετοχή σ’ αυτό που αγαπάμε και δεν είναι άλλο από τον όμορφο Βόλο μας. Καθαρίζουμε και συμμαζεύουμε ότι υπάρχει και είναι δημόσιο, είναι ευχάριστο να δώσουμε σε χρήση και τις δημόσιες τουαλέτες για τους πολίτες που έχουν ανάγκη να τις χρησιμοποιήσουν.

Όπως έγινε γνωστό την ερχόμενη Παρασκευή θα πάμε στη Ν. Ιωνία και έπεται συνέχεια, καθώς θα πάμε στη Ν. Αγχίαλο, στην Αγριά και σε όλες τις γειτονιές, «δίνοντας -όπως ανέφερε ο νέος δήμαρχος- το παράδειγμα στους δημότες ότι συμμετέχουμε για ν’ αλλάξουμε την πόλη».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου