ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Δίαυλος με την Αυστρία

δίαυλος-με-την-αυστρία-142105

Διευρύνεται το πρόγραμμα των διακοπών για ξένους τουρίστες στις Βόρειες Σποράδες

Διευρυμένο πρόγραμμα διακοπών και πτήσεις σε περισσότερα από 20 ελληνικά νησιά και προορισμούς πρόκειται να προσφέρει σε εβδομαδιαία βάση ο αυστριακός τουρ οπερέιτορ Springer Reisen το φετινό καλοκαίρι.

Ειδικότερα, από τη Βιέννη θα προσφέρονται απευθείας συνδέσεις με Χαλκιδική, Κεφαλονιά, Σκιάθο, Σαντορίνη και Μύκονο. Στη Χαλκιδική και την Κεφαλονιά θα προφέρεται επίσης υπηρεσία προσωπικής μεταφοράς.

Μέσω της Σκιάθου προσφέρεται μεταφορά στη Σκόπελο, την Αλόννησο, μέσω της Σαντορίνης μεταφορά στην Αμοργό, Φολέγανδρο, Κουφονήσια, Μήλο, Σίφνο και Τήνο και μέσω Μυκόνου μεταφορά στη Νάξο, Πάρο και Τήνο.

Επιπλέον, οι ταξιδιώτες θα μπορούν να φτάνουν στην Πάρο, τη Νάξο, τη Μήλο, την Αστυπάλαια, τη Μύκονο και τη Σαντορίνη μέσω Αθήνας με εκτεταμένο πτητικό πρόγραμμα από τη Βιέννη.

Για τη Σκιάθο, ειδικότερα, να αναχωρεί πτήση από το Κλάγκενφουρτ και το Γκρατς κάθε Παρασκευή, από τις 27 Μαΐου έως τις 30 Σεπτεμβρίου, και για την Πάρο κάθε Κυριακή από τις 28 Μαΐου έως την 1η Οκτωβρίου, μέσω τσάρτερ της αεροπορικής εταιρείας Avantiair.

Ευοίωνα τα μηνύματα από το εξωτερικό για τη νέα τουριστική σεζόν, με τον προϊστάμενο ελέγχων και ανάπτυξης της Περιφερειακής Υπηρεσίας Τουρισμού Θεσσαλίας Νίκο Σαρούκο να υπογραμμίζει στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ότι «η εταιρεία Springer Reisen αποτελεί ανερχόμενο, πολλά υποσχόμενο τουριστικό πράκτορα, που έχει αναπτύξει συνεργασίες με αεροπορικές εταιρείες. Πρόκειται για μια πολλά υποσχόμενη εταιρεία, με διαρκώς ανερχόμενο κύκλο εργασιών».

Προαγοράζοντας θέσεις σε πτήσεις, ενισχύει τον τουρισμό στα νησιά και όπως επισημαίνει ο κ. Σαρούκος «αναμφίβολα, μόνο θετικά στοιχεία μπορεί να δώσει στη Μαγνησία και στο μέλλον του τουρισμού», για να προσθέσει ότι «το φετινό καλοκαίρι, εκτός απροόπτου, αναμένεται να είναι καλό από τουριστικής άποψης, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα, τα οποία δημιουργούν κλίμα αισιοδοξίας».

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου