ΤΟΠΙΚΑ

Στο Ιδρυμα Δεληγεώργη ο Αχιλλέας Μπέος

στο-ιδρυμα-δεληγεώργη-ο-αχιλλέας-μπέο-140081

Θα επανέλθουν οι σχέσεις συνεργασίας και προσφοράς μεταξύ ιδρύματος και Δήμου Βόλου, διαβεβαίωσε το Δήμαρχο, ο πρόεδρος του ιδρύματος

Μια νέα εποχή στις σχέσεις του Δήμου Βόλου με το Ιδρυμα Δεληγιώργη εγκαινιάζεται μετά τη συνάντηση του νέου Δημάρχου Βόλου, κ. Αχιλλέα Μπέου με τον πρόεδρο του Δ.Σ. του Ιδρύματος, κ. Νικ. Δεληγιώργη.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Ιδρύματος, Ηλίου Μέλαθρον και σε αυτή παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου, Γιώργος Μουλάς και ο αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών, Αναστάσιος Μπατζιάκας.

Στη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν τρόποι με τους οποίους θα υπάρξει σημαντική ενίσχυση της πολύπλευρης κοινωνικής δραστηριότητας του Δήμου, καθώς επιβεβαιώθηκε η διάθεση συνεργασίας και των δύο πλευρών και σύντομα πρόκειται να υπάρξουν συγκεκριμένες ανακοινώσεις.

Σύμφωνα με τον κ. Δεληγεώργη, η επίσκεψη του νέου Δημάρχου στο Ιδρυμα, ήταν καθαρά εθιμοτυπική και συμβολίζει την αναγνώριση της προσφοράς του ιδρύματος στην πόλη. Ο κ. Δεληγεώργης εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες στον κ. Αχιλλέα Μπέο για την επαναφορά των σχέσεων μεταξύ Δήμου και Ιδρύματος, που είχαν διακοπεί επί Δημαρχείας Πάνου Σκοτινιώτη. Διαβεβαίωσε το Δήμαρχο και τους συνεργάτες του ότι οι σχέσεις συνεργασίας και προσφοράς προς το Δήμο Βόλου θα επανέλθουν.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου