ΤΟΠΙΚΑ

Αντίστροφη μέτρηση για τον 1ο Πανθεσσαλικό Διαγωνισμό Ομορφιάς

αντίστροφη-μέτρηση-για-τον-1ο-πανθεσσα-137649

Την Πέμπτη 9 Οκτωβρίου στο Valis Resort Spa ο τελικός

Η αντίστροφη μέτρηση για τον 1ο Πανθεσσαλικό Διαγωνισμό Ομορφιάς ξεκίνησε και οι 12 καλλονές που θα διεκδικήσουν τους τίτλους Σταρ Θεσσαλία, Μις Θεσσαλία και Μις Γιανγκ Θεσσαλία 2014 προετοιμάζονται για τη βραδιά του τελικού την Πέμπτη 9 Οκτωβρίου στο Valis Resort Spa στην Αγριά Βόλου.

Παρουσιάστρια της βραδιάς είναι η ραδιοφωνική παραγωγός Φωτεινή Κασσίδη από τον Power 100,2 και η Αναστασία Σιδηροπούλου Miss Teen World 2011.
Την βραδιά ανέλαβε να ντύσει μουσικοχορευτικά η χορογράφος Ευαγγελία Παπαπαναγιώτου από την σχολή AntiGravity Dance Lab.

Τις υποψήφιες θα ντύσει με υψηλής ραπτικής φορέματα αλλά και cocktail dresses η γνωστή σχεδιάστρια από τη Θεσσαλονίκη, Ελενα Δραγώνα. Ο οίκος μόδας Dragona μετράει πάνω από τρεις δεκαετίες στο χώρο της ελληνικής μόδας. Έχει ξεκινήσει την πορεία της στην υψηλή ραπτική από το 2003 ενώ έχει πάρει τα σκήπτρα από τη μητέρα της Χρύσα . Πολλές επώνυμες Ελληνίδες έχουν περάσει από το atelie της Θεσσαλονίκης και του Κολωνακίου. Το 2006 και το 2009 ήταν η επίσημη σχεδιάστρια στο διαγωνισμό ομορφιάς του Ant1 όπου συμμετείχε και στην κριτική επιτροπή. Οι διαγωνιζόμενες εμφανιστήκαν αποκλειστικά με δίκες τις δημιουργίες. Επίσης, οι νικήτριες του διαγωνισμού εμφανιστήκαν και στους αντίστοιχους διεθνής διαγωνισμούς με ενδυμασίες της Eλενας Δραγώνα! Η Ελενα συνεχίζει να προσφέρει με τις δημιουργίες της και να ντύνει την σύγχρονη ελληνίδα με μοναδικό στυλ.

Την κόμμωση των υποψηφίων θα επιμεληθεί το κομμωτήριο Μπέλλου και το Make Up με προϊόντα Korres η Μάχη Τριαντάρη με μεγάλη εμπειρία στον χώρο της μόδας και της τηλεόρασης.

Η ιταλική εταιρεία Yamamay με 600 καταστήματα στην Ιταλία και σε όλο τον κόσμο και συγκεκριμένα το κατάστημα της κ. Μαρίνας Μπασδάνη στο Βόλο θα ντύσει τις 12 φιναλίστ με εκπληκτικά μονόχρωμα μαγιό τα οποία θα συνοδεύονται από μοναδικά χειροποίητα headpieces αποκλειστικές δημιουργίες της σχεδιάστριας κοσμημάτων Μαρίας Τάγκαλου.

Την καλλιτεχνική επιμέλεια του οπτικοακουστικού υλικού και των φωτογραφήσεων έχει αναλάβει το K Pixel Studio με τους Κωνσταντίνο Καψαλά & Αθανασία Ξαφάρα σε συνεργασία με τον φωτογράφο Νικόλα Χρυσό. Τη μουσική επιμέλεια έχει ο Βασίλης Κουβάκης από τον Kiss Fm.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου