ΤΟΠΙΚΑ

Αγχίαλος: Σοκ από τον αιφνίδιο θάνατο 66χρονου οδηγού φορτηγών

αγχίαλος-σοκ-από-τον-αιφνίδιο-θάνατο-66-137074

Νεκρός βρέθηκε ο επαγγελματίας οδηγός φορτηγών Διαμαντής Μελισσινός

Νεκρός στο σπίτι του, όπου διέμενε μόνος, εντοπίστηκε τη Δευτέρα γύρω στις 17:00 66χρονος ημεδαπός. Πρόκειται για τον επαγγελματία οδηγό φορτηγών Διαμαντή Μελισσινό, ο οποίος καταγόταν από τη Νιγρίτα Σερρών, αλλά διέμενε στη Νέα Αγχίαλο εδώ και πολλά χρόνια.

Ο άτυχος άνδρας ειδοποίησε την Κυριακή το βράδυ τον εργοδηγό του ότι δεν θα πήγαινε χθες στη δουλειά, αναφέροντας ότι δεν αισθανόταν καλά, καθώς είχε πόνους στα κόκκαλα.

Ο συνάδελφός του τού είπε μήπως θέλει να τον πάει στο Νοσοκομείο και εκείνος αρνήθηκε λέγοντας ότι αν παραστεί ανάγκη, θα τον ειδοποιούσε.

Δεν τηλεφώνησε όμως ποτέ, ούτε και απαντούσε χθες στα τηλεφωνήματα που του έκαναν από τη δουλειά του.

Βλέποντας ότι οι ώρες περνούν ο εργοδηγός του και ο εργοδότης του Γιάννης Μόσδρομος αποφάσισαν να τον επισκεφτούν στο σπίτι του.

Βεβαιώθηκαν ότι ήταν στην οικία και ότι για κάποιο λόγο δεν απαντούσε και τότε ειδοποίησαν τον ιδιοκτήτη του σπιτιού και την αστυνομία.

Δυστυχώς, οι φόβοι ότι κάτι κακό συνέβη στον 66χρονο επιβεβαιώθηκαν με τον χειρότερο τρόπο. Αστυνομικοί του Τμήματος Αλμυρού τον εντόπισαν νεκρό στο κρεβάτι του.

Το Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού άρχισε να λαμβάνει καταθέσεις, απέδωσε σε παθολογικά τα αίτια θανάτου του και διέταξε νεκροψία – νεκροτομή προκειμένου να διαπιστωθούν οι ακριβείς λόγοι.

Ο Διαμαντής Μελισσινός εργαζόταν ως οδηγός μεγάλων φορτηγών σε εταιρεία με χωματουργικές εργασίες. Στο πλαίσιο αυτό δούλευε στη Sovel και στην Αειφόρο στον Αλμυρό. Ηταν πολύ αγαπητός στους συναδέλφους του.

Ανθρωπος χαμηλών τόνων και πολύ εργατικός δεν προκάλεσε ποτέ το παραμικρό πρόβλημα, αντίθετα όλοι τον αγαπούσαν και ενδιαφέρονταν για εκείνον. Την ίδια καλή εικόνα είχε για εκείνον και η τοπική κοινωνία της Νέας Αγχιάλου, η οποία μετά το τραγικό άγγελμα του θανάτου του «πάγωσε».

Ο κ. Μόσδρομος εξέφρασε τα θερμά του συλλυπητήρια στους οικείους του.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου