ΤΟΠΙΚΑ

Καταγγέλλουν ελλείψεις στο Νοσοκομείο οι «Μαζί για τον Βόλο»

καταγγέλλουν-ελλείψεις-στο-νοσοκομε-136145

Στις ελλείψεις που υπάρχουν στο Νοσοκομείο Βόλου αναφέρεται σε ανακοίνωσή της η δημοτική κίνηση «Μαζί για τον Βόλο» τονίζοντας την ανάγκη άσκησης πίεσης για την κάλυψη των αναγκών από τους αυτοδιοικητικούς, όπως η δημοτική αρχή, την οποία χαρακτηρίζει «κρυπτόμενη και ικανή για τα εύκολα».

Σύμφωνα με τους «Μαζί για τον Βόλο» και μετά από ενημέρωση που είχαν από την Ενωση Ιατρών Νοσοκομείου και Κέντρων Υγείας, υπάρχουν τεράστιες ελλείψεις σε ιατρικό προσωπικό

«Με δυσκολία αντεπεξέρχονται στις ήρεμες καθημερινές συνθήκες, κι αυτό γιατί οι μόνιμες θέσεις που είχαν προκηρυχθεί τον Ιούνιο ανακλήθηκαν και επαναπροκηρύχθηκαν τον Φεβρουάριο, υποτίθεται με γρήγορες διαδικασίες, αλλά ακόμα δεν ορίστηκαν τα Συμβούλια Κρίσης. Επικουρικοί Γιατροί που έπρεπε να είχαν προσληφθεί, επίσης αναμένονται. Για πότε, όταν περάσει η επιδημία; Μέχρι πότε;», αναφέρει και ζητά μετακίνηση γιατρών από τα κέντρα υγείας στο Νοσοκομείο, άμεση προκήρυξη επικουρικών, άμεση κάλυψη κενών θέσεων νοσηλευτικού και λοιπού προσωπικού.

«Καλούμε τον δήμαρχο, ο οποίος όπως λέει έχει απόθεμα 20 εκ. ευρώ, να διαθέσει ένα ποσό για να αγοράσει υγειονομικό υλικό που θα προστατεύει αυτούς που είναι στην πρώτη γραμμή», τονίζουν οι «Μαζί για τον Βόλο».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου