ΤΟΠΙΚΑ

Έλλειψη τεχνικού υπαλλήλου στον ΟΣΕ Βόλου

έλλειψη-τεχνικού-υπαλλήλου-στον-οσε-β-134350

Την έλλειψη του τεχνικού υπαλλήλου στον ΟΣΕ Βόλου επισημαίνει με ερώτηση που κατέθεσε προς τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών ο βουλευτής Μαγνησίας Ν.Δ. Χρήστος Μπουκώρος. Όπως αναφέρει στην ερώτησή του ο βουλευτής Μαγνησίας, «Χωρίς τεχνικό υπάλληλο είναι ο ΟΣΕ Βόλου, με αποτέλεσμα να χρειάζεται η συνδρομή των υπαλλήλων του ΟΣΕ Λάρισας κάθε φορά που υπάρχει βλάβη σε φωτεινό σηματοδότη σιδηροδρομικής διάβασης ή σε μπάρα ασφαλείας.

Τα προβλήματα που δημιουργούνται από την έλλειψη τεχνικού είναι σημαντικά, καθώς τίθεται ζήτημα ασφαλούς διέλευσης πεζών από τις σιδηροδρομικές διαβάσεις. Χαρακτηριστικά αναφέρεται ότι σε περιοχή του Βόλου οι πεζοί αναγκάζονται να διέρχονται με δική τους ευθύνη από σιδηροδρομική διάβαση, διότι δεν λειτουργεί η μπάρα ασφαλείας και η προειδοποιητική σήμανση για διερχόμενη αμαξοστοιχία».

Τέλος, ο βουλευτής Μαγνησίας με την ερώτησή του ζητά να ενημερωθεί από τον αρμόδιο υπουργό για τον τρόπο με τον οποίο προτίθεται να επιλύσει το ζήτημα της έλλειψης τεχνικού στον ΟΣΕ Βόλου, προκειμένου να αντιμετωπίζονται άμεσα όλα τα ζητήματα τεχνικής φύσεως που προκύπτουν.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου