ΤΟΠΙΚΑ

Πρόσκληση για την υποδοχή του ποδηλάτη Κώστα Ντίνα

πρόσκληση-για-την-υποδοχή-του-ποδηλάτ-131048

Εκδήλωση για την υποδοχή του Κώστα Ντίνα που ποδηλάτησε 3.100 χιλιόμετρα για να υποστηρίξει το Ιατρείο Αλληλεγγύης διοργανώνει σήμερα για την άφιξή του στο Βόλο στις 6 το απόγευμα ο Ιατρικός Σύλλογος Μαγνησίας στο χώρο του Ιατρείου Αλληλεγγύης στο Δίαυλο (Σκενδεράνη με Δημητριάδος).

Ο Ιατρικός Σύλλογος Μαγνησίας, καλεί τους πολίτες του Βόλου και της Μαγνησίας, να συμμετάσχουν στην εκδήλωση υποδοχής του ποδηλάτη της Αλληλεγγύης.

Οπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του: «Η ενέργειά του αυτή να διασχίσει με το ποδήλατο την Ευρώπη, από το Λονδίνο μέχρι το Βόλο, για την ενίσχυση του Ιατρείου Αλληλεγγύης του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας, φανερώνει δύναμη, τεράστια ψυχικά αποθέματα και υψηλό αίσθημα ανθρωπιάς, πολιτισμού, προσφοράς και αλληλεγγύης».

Ο Κώστας Ντίνας θα εισέλθει στην πόλη από την οδό Λαρίσης όπου θα υπάρχει σταθμευμένο ασθενοφόρο ΕΚΑΒ και περιπολικό. Θα ακολουθήσει τη διαδρομή Λαρίσης – Λαμπράκη – Ιάσονος – Φιλελλήνων και θα καταλήξει στη Σκενδεράνη στο Δίαυλο, όπου θα του επιφυλαχτεί θερμή υποδοχή.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου