ΤΟΠΙΚΑ

Καταδίκη της στρατιωτικής επέμβασης και εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία

καταδίκη-της-στρατιωτικής-επέμβασης-130058

Καταγγέλλει τη στρατιωτική επέμβαση και εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία η Ομάδα Γυναικών του Αλμυρού, η οποία εκφράζει την «αλληλεγγύη στον Ουκρανικό, το Ρωσικό και τους άλλους λαούς της περιοχής».

Αναλυτικά σε ανακοίνωσή της αναφέρει τα εξής: «Οι γυναίκες του καθημερινού μόχθου δεν έχουμε κανένα συμφέρον από τους πολέμους που σχεδιάζουν οι επιχειρηματικοί όμιλοι και υλοποιούν οι κυβερνήσεις που τους εξυπηρετούν και οι ιμπεριαλιστικοί μηχανισμοί, όπως το ΝΑΤΟ και η ΕΕ.

Παλεύουμε για να μην αφήσουμε να χυθεί το αίμα μας και το αίμα των παιδιών μας για τα συμφέροντα του ενός ή του άλλου τμήματος των βιομηχάνων, των τραπεζιτών, των εφοπλιστών, των μεγαλεμπόρων κ.α. που τα υπηρετούν, το ένα ή το άλλο κράτος ή ομάδα κρατών ή διεθνών οργανισμών.

Καταδικάζουμε όλες τις ελληνικές κυβερνήσεις που κατέστησαν το λαό στόχο, καθώς έχουν εμπλέξει τη χώρα μας στο κουβάρι των ιμπεριαλιστικών ανταγωνισμών μετατρέποντας την Ελλάδα σε απέραντο πολεμικό ορμητήριο των ΑμερικανοΝΑΤΟϊκών.

Καταγγέλλουμε τη χρήση της βάσης στο Στεφανοβίκειο ως πολεμικό ορμητήριο των ελικοπτέρων «Απάτσι» για να πάρουν μέρος στους πολεμικούς σχεδιασμούς του ΝΑΤΟ στην Ουκρανία.

Σήμερα είναι πια φανερό ότι η πάλη μας για απεγκλωβισμό από τις ιμπεριαλιστικές ενώσεις και τα ιμπεριαλιστικά σχέδια έχει σημασία για τη ζωή μας και το μέλλον των παιδιών μας.

Δυναμώνουμε το συλλογικό αγώνα για :

-Άμεση απεμπλοκή της Ελλάδας από τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο μεταξύ των ΗΠΑ – ΝΑΤΟ – ΕΕ και της Ρωσίας στην Ουκρανία.

-Να σταματήσει η συμμετοχή της Ελλάδας στις ΑμερικανοΝΑΤΟικές επιχειρήσεις περικύκλωσης της Ρωσίας!

-Να μην χρησιμοποιηθούν ευρωατλαντικές υποδομές από ελληνικό έδαφος για τις επιχειρήσεις στην Ουκρανία.

-Να ξηλωθούν όλες οι ευρωατλαντικές βάσεις και υποδομές.

-Να μην επικυρωθεί η Ελληνοαμερικανική Συμφωνία για τις Βάσεις.

-Κανένα ελληνικό στρατιωτικό σώμα να μην σταλεί στις επιχειρήσεις στην Ουκρανία ή σε άλλες ιμπεριαλιστικές αποστολές.

-Αποδέσμευση από το ΝΑΤΟ και την ΕΕ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου