ΤΟΠΙΚΑ

Εισέβαλαν στο ίδιο κατάστημα δύο φορές σε τέσσερις ημέρες

εισέβαλαν-στο-ίδιο-κατάστημα-δύο-φορέ-129779

Σπάζοντας την τζαμαρία και προκαλώντας μεγάλες υλικές ζημιές – Νέα κλοπή σε επιχείρηση στον Βόλο

Ψυχρολουσία για γνωστό επιχειρηματία στον Βόλο, όταν χθες το πρωί πήγε να ανοίξει το κατάστημά του στην οδό Αναλήψεως. Αγνωστοι δράστες είχαν σπάσει την κεντρική τζαμαρία και είχαν εισβάλει στο μαγαζί.

Οι υλικές ζημιές ανέρχονται σε εκατοντάδες ευρώ, αφού οι φθορές στη βιτρίνα ήταν εκτεταμένες. Ο δράστης ή οι δράστες πήραν τα χρήματα που βρήκαν στο ταμείο, ένα μικρό ποσό, αλλά άφησαν πίσω τους εικόνες καταστροφής.

Κάτοικοι της περιοχής αναστατώθηκαν βλέποντας έξω από το κατάστημα παντού σπασμένα τζάμια.

Δεν ήταν η πρώτη φορά που αντίκριζαν την εικόνα. Ο ίδιος επαγγελματίας έπεσε θύμα κλοπής με παρόμοιο τρόπο μόλις πριν από τέσσερις μέρες. Τότε οι κλέφτες μπήκαν στο μαγαζί σπάζοντας τη βιτρίνα με ογκόλιθο.

Ο επιχειρηματίας υποχρεώθηκε σε νέα επιδιόρθωση ζημιών, όταν ολόκληρη η αγορά αντιμετωπίζει προβλήματα έχοντας χαμηλή ρευστότητα με την πανδημία.

Δυστυχώς, κανένας από τη γύρω περιοχή δεν αντιλήφθηκε το παραμικρό, ενώ και από το υλικό που συλλέχθηκε από κάμερες Ετσι η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου ψάχνει στα τυφλά για να βρει τους δράστες.

Επισημαίνεται ότι το τελευταίο διάστημα έχουν καταγγελθεί και άλλες κλοπές σε καταστήματα στους Αγίους Αναργύρους και στον Βόλο.

Κοινός παρονομαστής φαίνεται να είναι ο τρόπος με τον οποίο λειτουργούν οι διαρρήκτες προκαλώντας πολύ μεγάλες φθορές. Το γεγονός προκαλεί μεγάλη οργή και αγανάκτηση.

Κ.Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου