ΤΟΠΙΚΑ

Τα βρήκε ενόψει αυτοφώρου ζευγάρι που τσακώθηκε στο Βόρειο Πήλιο

τα-βρήκε-ενόψει-αυτοφώρου-ζευγάρι-που-129626

Στο δικαστήριο ζήτησε δεύτερη ευκαιρία για τον γάμο του

Ανακλήθηκε τελικά η μήνυση, που υποβλήθηκε κατά 60χρονου για υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας, που σημειώθηκε την περασμένη Κυριακή το βράδυ σε περιοχή του Βορείου Πηλίου.

Η σύζυγος δήλωσε στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου ότι θέλει να δώσει δεύτερη ευκαιρία στον γάμο της, αφού μοιράζεται την ίδια στέγη με τον 60χρονο, όπως είπε, τριάντα ολόκληρα χρόνια.

Για την όλως ελαφρά σωματική βλάβη που κατήγγειλε ανέφερε ότι σημειώθηκε επειδή ο κατηγορούμενος ήταν σε κατάστασης μέθης, ενώ για την εξύβριση τόνισε ότι πάνω στον τσακωμό αντάλλαξαν και οι δύο πλευρές κουβέντες.

Ετσι το δικαστήριο έπαυσε τις σχετικές διώξεις. Συζήτησε μόνο για το αδίκημα της απειλής, που δεν είναι διωκόμενο κατ’ έγκληση, και τελικά αθώωσε λόγω αμφιβολιών τον 60χρονο και από αυτήν την κατηγορία.

Η απόφαση του Αυτοφώρου στηρίχθηκε στη δήλωση της μηνύτριας που είπε ότι δεν φοβήθηκε παρά τις απειλές εναντίον της.

Επίσης, σημαντικό ρόλο έπαιξε το γεγονός ότι το ζευγάρι δεν είχε ξαναπασχολήσει τις αρχές με παρόμοιες υποθέσεις.

Η εν λόγω υπόθεση έφθασε στη Δικαιοσύνη μετά από μήνυση της συζύγου του 60χρονου, η οποία κατήγγειλε ότι σε κατάσταση μέθης ο σύζυγός της τη χτύπησε επειδή δεν έβρισκε τα κλειδιά, την απείλησε και την εξύβρισε.

Είχε πράγματι εμφανές οίδημα στο μάτι της. Η καταγγελία υποβλήθηκε την περασμένη Δευτέρα και αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη του 60χρονου το ίδιο βράδυ. Ο κατηγορούμενος κρατήθηκε, παραπέμφθηκε στο Αυτόφωρο και ζήτησε προθεσμία για χθες Παρασκευή. Στο χρονικό διάστημα που μεσολάβησε φρόντισε να λύσει τις διαφορές με τη σύζυγό του.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου