ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

H Ελληνική Ομάδα Διάσωσης στήριξε το «For Katerina»

h-ελληνική-ομάδα-διάσωσης-στήριξε-το-for-kat-12921

H Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Μαγνησίας στήριξε συμμετέχοντας ενεργά το δρομικό γεγονός “RUN FOR KATERINA”.

Το «For Katerina» αποτελεί έναν φόρο τιμής για την μαχήτρια Κατερίνα που πολέμησε γενναία απέναντι σε έναν ύπουλο εχθρό, σε μια άνιση μάχη, που κράτησε πέντε μήνες.

Γίνεται για να τιμήσει όλους όσοι «έφυγαν» από τη ζωή εξαιτίας αυτής της νόσου αλλά και για να δώσει δύναμη σε αυτούς που κάθε μέρα δίνουν τη δική τους μάχη.

Το «For Katerina» δεν είναι διοργάνωση αγωνιστικού χαρακτήρα (αγώνας δρόμου) αλλά τιμητικός-συμβολικός δρόμος τρεξίματος με κοινωνικό μήνυμα. Ο δρομέας που τρέχει στο γεγονός είναι αποκλειστικά ο σύζυγος της Κατερίνας, Αλέξανδρος Γεωργίου.

Ο Αλέξανδρος ξεκίνησε από τις 27/6 – 4/7 και διανύει τρέχοντας μία διαδρομή 573 χλμ από την Νεάπολη Θεσσαλονίκης μέχρι την Κερατέα Αττικής. Η διαδρομή ακολουθεί τη πορεία της ζωής της Κατερίνας από τη πόλη που γεννήθηκε ως τη πόλη που ζούσε με τον σύζυγο και τον γιο της.

Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Μαγνησίας κάλυψε την διαδρομή του Αλέξανδρου σε θέματα που άπτονται των Πρώτων Βοηθειών από το Βελεστίνο Μαγνησίας μέχρι και την παραλία Ραχών (Φθιώτιδα) από όπου θα αναλάβει πλέον την κάλυψη η Ε.Ο.Δ Φωκίδας. Στην αποστολή συμμετείχαν 6 διασώστες με πλήρη διασωστικό εξοπλισμό, το επιχειρησιακό Jeep της ομάδας και μία διασωστική μηχανή πλήρως εξοπλισμένη.

«Συγχαρητήρια στο Αλέξανδρο τόσο για την προσπάθεια που καταβάλλει όσο και για το ηχηρό κοινωνικό μήνυμα που εμπεριέχεται στην προσπάθεια αυτή. Η Ε.Ο.Δ Μαγνησίας εύχεται καλή δύναμη και να ολοκληρωθεί το εγχείρημα με απόλυτη επιτυχία και πάνω απ’ όλα ασφάλεια», αναφέρει η Διοίκηση της Ομάδας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου