ΤΟΠΙΚΑ

Στις κάλπες οι Γεωπόνοι της Μαγνησίας για την ανάδειξη νέας διοίκησης

στις-κάλπες-οι-γεωπόνοι-της-μαγνησίας-125566

Την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου και από ώρα 11:00 π.μ. έως 6:00 μ.μ. θα πραγματοποιηθούν στο Βόλο στη Αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας και Σποράδων (3ος όροφος), οι εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης στο Γεωπονικό Σύλλογο Μαγνησίας.

Η γενική συνέλευση των Μελών του Γεωπονικού Συλλόγου Μαγνησίας όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος στις 7 Φεβρουαρίου 2016 θα είναι η τελική, θα πραγματοποιηθεί απολογισμός της απελθούσας Διοίκησης και θα ακολουθήσει ψηφοφορία.

Στη συνεδρίαση στις 23 Ιανουαρίου του Δ.Σ. του Συλλόγου, με ομόφωνη απόφασή του, με σκοπό τη μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή, αποφασίσθηκε το ψηφοδέλτιο του Γεωπονικού Συλλόγου Μαγνησίας, θα είναι ενιαίο και ανεξάρτητο.

Οι υποψήφιοι μπορούν να καταθέτουν αίτηση υποψηφιότητας μέχρι την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016 στις 11 το πρωί.

Τα μέλη του συλλόγου που είναι άνεργοι, με την υπόδειξη της κάρτας ανεργίας απαλλάσσονται από τις συνδρομές ενώ επίσης αποφασίστηκε και διαγράφονται όλα τα χρέη συναδέλφων για παρελθόντα του 2012 έτη ενώ η ετήσια συνδρομή για το Σύλλογο θα είναι μηδενική.

Η μόνη συνδρομή που καθορίστηκε στα 5 ευρώ είναι αυτή που θα διατεθεί στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Γεωπόνων.

Τέλος όπως ανακοινώθηκε υπεύθυνος για την παραλαβή των υποβληθέντων υποψηφιοτήτων ορίζεται ο Γραμματέας του Συλλόγου μας κύριος Μπίτης Αθανάσιος (τηλέφωνο:2423054525) και η κυρία Δημητριάδου Μαρία (τηλέφωνο: 2421352444).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου