ΤΟΠΙΚΑ

Προφυλακίστηκε ο 61χρονος για το διαμέρισμα – αποθήκη χασίς

προφυλακίστηκε-ο-61χρονος-για-το-διαμέρ-125270

Χθες μετά την απολογία του στον Ανακριτή Βόλου

Στις φυλακές Ξάνθης οδηγήθηκε για την προφυλάκισή του ο 61χρονος Βολιώτης, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Βόλου, σε μία από τις μεγαλύτερες υποθέσεις που χειρίστηκε η υπηρεσία με επιτυχία, αποκαλύπτοντας διαμέρισμα που λειτουργούσε ως κόμβος διακίνησης δεκάδων κιλών χασίς.

Ο 61χρονος, ο οποίος φέρεται ότι χρησιμοποιούσε το διαμέρισμα για αποθήκη ναρκωτικών, απολογήθηκε για τις κακουργηματικές πράξεις χθες στον Ανακριτή Βόλου, μετά από προθεσμία που είχε ζητήσει και έλαβε, και κρίθηκε προφυλακιστέος.

Το διαμέρισμα – κόμβο διακίνησης μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών, στη Μπουρμπουλήθρα, αποκάλυψαν πολύμηνες εντατικές έρευνες του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου.

Στο διαμέρισμα βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν 111 συσκευασίες ακατέργαστης και κατεργασμένης κάνναβης (σοκολάτα), συνολικού βάρους 87,74 κιλών, που ήταν κρυμμένο σε 13 βαλίτσες και σακ βουαγιάζ, μέσα στις οποίες ήταν τοποθετημένες οι ναρκωτικές ουσίες, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, το χρηματικό ποσό των 90 ευρώ και δύο κινητά τηλέφωνα. Αν πωλούνταν το κόστος του χασίς θα προσέγγιζε τις 200.000 ευρώ.

(φωτο: αρχείου)

Σχετικά άρθρα:

Καβάτζες με 87 κιλά χασίς (!) σε σπίτι 60χρονου

Γκρέμισαν… αποθήκη ναρκωτικών ~ ΣΤΑ ΙΧΝΗ ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ ΕΜΠΟΡΙΑΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου