ΛΑΡΙΣΑ

Γέμισε καπνό αυτοκινητάμαξα στο δρομολόγιο Λάρισα-Βόλος

γέμισε-καπνό-αυτοκινητάμαξα-στο-δρομ-124967

Να περιμένουν για αρκετή ώρα χρειάστηκε χθες το βράδυ οι επιβάτες της αυτοκινητάμαξας που επρόκειτο να εκτελέσει το δρομολόγιο Λάρισα-Βόλος, αφού από τη μία υπήρξε καθυστέρηση άφιξης στη Λάρισα, και από την άλλη έπρεπε να φύγει από το εσωτερικό του τρένου ο καπνός που το είχε κατακλύσει!

H αυτοκινητάμαξα έφτασε στον σταθμό της Λάρισας με ένα 20λεπτο περίπου καθυστέρηση (αντί για 20:13 αφίχθη στις 20:35) ωστόσο μόλις εκείνη τη στιγμή ο σταθμάρχης ενημέρωσε το κοινό ότι δεν θα έπρεπε να επιβιβαστεί καθώς επρόκειτο το όχημα να μεταβεί στο αμαξοστάσιο. Υπομονετικά οι επιβάτες περίμεναν άλλα 15 περίπου λεπτά, ωστόσο με το που έφτασε τελικά η αυτοκινητάμαξα και επιβιβάστηκαν διαπίστωσαν ότι τα περισσότερα βαγόνια είχαν γεμίσει με καπνό!

Η ατμόσφαιρα αποδείχθηκε αποπνικτική, με το προσωπικό να ανοίγει πόρτες και παράθυρα προκειμένου να καθαρίσει η ατμόσφαιρα για να πραγματοποιηθεί το δρομολόγιο, ενώ προσπαθούσαν να δουν από που προερχόταν ο καπνός!

Παράλληλα μηχανοδηγός και ελεγκτής προσπαθούσαν κι αυτοί να καταλάβουν τι ακριβώς είχε γίνει, αναζητώντας τα αίτια της ύπαρξης καπνού εντός του τρένου! Οι επιβάτες φυσικά δεν έμειναν μέσα (τουλάχιστον οι περισσότεροι) και μέχρι να γίνει πιο υποφερτή η κατάσταση περίμεναν στην αποβάθρα του σταθμού. Τελικά η αυτοκινητάμαξα αναχώρησε για τον Βόλο στις 20:55, με 37 λεπτά δηλαδή καθυστέρηση σε σχέση με την προγραμματισμένη ώρα αναχώρησης…

Επιβάτες πάντως που χρησιμοποιούν συχνά το συγκεκριμένο δρομολόγιο έλεγαν ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που καπνός υπήρχε μέσα στα βαγόνια… Όλοι πάντως σχολίαζαν και απορούσαν αν θα βελτιωθεί η κατάσταση με τη συγκεκριμένη γραμμή, ειδικά από τη στιγμή που η ΤΡΑΙΝΟΣΕ πωλήθηκε σε ιταλικά συμφέροντα.

ΠΗΓΗ: thessaliatv.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου