ΤΟΠΙΚΑ

4.000 μάσκες θα παραδώσει η ΟΕΒΕΜ στο Νοσοκομείο και το Κ.Υ. Αργαλαστής

4-000-μάσκες-θα-παραδώσει-η-οεβεμ-στο-νοσοκ-124727

Η πρώτη κίνηση ενίσχυσης των δομών Υγείας, από το λογαριασμό ειδικού σκοπού, που η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν.Μαγνησίας (ΟΕΒΕΜ) άνοιξε σε Τράπεζα, πραγματοποιήθηκε σήμερα.

Πιο συγκεκριμένα η ΟΕΒΕΜ πραγματοποίησε την αγορά 4.000 Αντιθαμβωτικών Χειρουργικών Μασκών Μάρκας 3Μ, τις οποίες και θα παραδώσει αύριο στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου. Τμήμα αυτών των μασκών θα παραδοθεί και στο Κέντρο Υγείας Αργαλαστής.

Η ΟΕΒΕΜ ευχαριστεί θερμότατα τα Πρωτοβάθμια Σωματεία, τους Επαγγελματίες, Βιοτέχνες και Εμπόρους αλλά και τις επιχειρήσεις που συνεισέφεραν σε αυτό το λογαριασμό μέχρι στιγμής, δείχνοντας έμπρακτα ότι μολονότι οι συνθήκες είναι εξαιρετικά δύσκολες και η συντριπτική πλειοψηφία των επιχειρήσεων είναι κλειστές, παρόλα αυτά η μέριμνα και η ανάγκη προς τον πολίτη και τη δημόσια υγεία αποτελεί για όλους μας αδιαπραγμάτευτη αρχή.

Φυσικά, ο λογαριασμός παραμένει ανοιχτός και ενεργός, και συνεχίζεται κανονικά η καταβολή χρημάτων και από άλλα Σωματεία της ΟΕΒΕΜ. Αυτό σημαίνει ότι θα υπάρξει και νέα βοήθεια σε υλικά που χρειάζονται οι δημόσιες δομές υγείας της Μαγνησίας, σε ύστερο χρόνο.

Η ΟΕΒΕΜ ευχαριστεί τον γιατρό του Νοσοκομείου κ. Γιώργο Μουλά, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες έδειξε έμπρακτα το τεράστιο ενδιαφέρον για την κίνησή τους. Επίσης, καλεί τους Μαγνησιώτες να βοηθήσουν αυτή την κίνηση, προκειμένου να μπορούν να υποστηριχθούν και άλλες δομές της Μαγνησίας που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή και δίνουν την καθημερινή τους μάχη για την επιβίωση της κοινωνίας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου