ΤΟΠΙΚΑ

Απεργούν και οι οδοντίατροι του Νομού Μαγνησίας

απεργούν-και-οι-οδοντίατροι-του-νομού-124333

Οι οδοντίατροι του Νομού Μαγνησίας συμμετέχουν στην απεργία της Πέμπτης 4 Φεβρουαρίου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσαν: “Συμμετέχουμε μαζί με όλους τους αυτοαπασχολούμενους, ελεύθερους επαγγελματίες Έλληνες που αγαπούν την χώρα τους, θέλουν να μείνουν και να συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στον τόπο τους και να συνδράμουν στην ανάπτυξη.

Το νομοσχέδιο για το ασφαλιστικό είναι η τελευταία προσπάθεια ξεζουμίσματος του ανύπαρκτου πια εισοδήματος μας. Η ανυπαρξία αναλογιστικής μελέτης και ως εκ τούτου και των αποτελεσμάτων του νομοσχεδίου , δηλώνει ότι ο στόχος δεν είναι η διασφάλιση της σύνταξης αλλά απλά ένα ακόμη χαράτσι!! Η έλλειψη ανταποδοτικότητας επιπροσθέτως δεν δίνει κίνητρα στους ασφαλισμένους.

Η αναλογία καθαρού εισοδήματος και ασφαλιστικής εισφοράς σε συνδυασμό με την υποχρέωση προκαταβολής φόρου 100% και τις λοιπές εισφορές , οδηγεί σε οικονομική ασφυξία.

Την Πέμπτη και ώρα 9.00 το πρωί καλούμε όλους τους Οδοντιάτρους Μαγνησίας σε συγκέντρωση στα γραφεία του Συλλόγου μας και στις 10.30 μαζί με τους Συλλόγους Ιατρικό και Φαρμακευτικό του νομού μας κοινή παρουσία στη Πλ.Ελευθερίας για να διαδηλώσουμε την άρνησή μας στην ψήφιση του νομοσχεδίου.”

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου