ΤΟΠΙΚΑ

Την πίτα της έκοψε η παράταξη «Νέα Εποχή – Νέα Δυναμική»

την-πίτα-της-έκοψε-η-παράταξη-νέα-εποχ-123424

«Σας διαβεβαιώνω ότι και μετά το 2019 θα κόβουμε πίτα ως δημοτική αρχή», το μήνυμα του επικεφαλής της παράταξης Αχιλλέα Μπέου

Την πρωτοχρονιάτικη της πίτα έκοψε χθες, Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, στο ΞΕΝΙΑ Βόλου, η ομάδα πλειοψηφίας του Δήμου Βόλου και η δημοτική παράταξη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ – ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ, παρουσία πλήθους κόσμου, φυσικά στελεχών της ομάδας, αλλά και φίλων και απλών πολιτών, που ανταποκρίθηκαν στην ανοιχτή πρόσκληση.

«Σας διαβεβαιώνω ότι μαζί και του χρόνου, και το ‘18 και το ‘19 και δεν ξέρω ακόμα πόσα χρόνια μετά το ‘19 εδώ θα κόβουμε την πίτα σαν Δημοτική Αρχή του Βόλου» σημείωσε καταχειροκροτούμενος στο σύντομο χαιρετισμό του ο αιρετός Δήμαρχος Βόλου, κ. Αχιλλέας Μπέος, που καλωσόρισε τους προσκεκλημένους και έκοψε με τη συνδρομή του ιερέως του Αγίου Νικολάου την πίτα. Τυχερή η πρόεδρος της τοπικής ενότητας Νέας Ιωνίας, κ. Σοφία Μαχαίρα, που κέρδισε το φλουρί.

Μεταξύ άλλων στην εκδήλωση παρευρέθησαν η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας, κ. Δωροθέα Κολυνδρίνη, ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης, κ. Αργύρης Κοπάνας, η εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝΕΛ, κ. Μαρίνα Χρυσοβελώνη, η πολιτευτής της ΝΔ, κ. Ελενα Αντωνοπούλου, εκπρόσωπος της πρώην υπουργού και βουλευτού, κ. Ζέττας Μακρή, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι άλλων Δήμων της Μαγνησίας, εκπρόσωποι των στρατιωτικών αρχών, εκπρόσωποι φορέων της πόλης, επιμελητηριακοί σύμβουλοι κ.α.

Στελέχη και φίλοι της παράταξης αλλά και φορείς παρευρέθηκαν στην κοπή πίτας της πλειοψηφούσας παράταξης του δημοτικού συμβουλίου

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου