ΤΟΠΙΚΑ

Εξιτήριο για το 9χρονο κοριτσάκι από τον θάλαμο αρνητικής πίεσης στο Βόλο

εξιτήριο-για-το-9χρονο-κοριτσάκι-από-το-122457

Βρέθηκε αρνητικό σε κορονοϊό – Νέα δείγματα για εργαστηριακό έλεγχο στο Πανεπιστημιακό

Εκτός θαλάμου αρνητικής πίεσης το 9χρονο κοριτσάκι που νοσηλευόταν από προχθές στο Νοσοκομείο Βόλου για προληπτικούς λόγους, μέχρι να εκδοθούν τα αποτελέσματα του εργαστηριακού ελέγχου για κορονοϊό. Χθες το απόγευμα ανακοινώθηκε από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας πως το δείγμα είναι αρνητικό και έτσι το ανήλικο κορίτσι θα πάρει εξιτήριο.

Αρνητικά επίσης ήταν και τα υπόλοιπα δείγματα που εξετάστηκαν, ήτοι: Για 52χρονη και 82χρονη, που επίσης νοσηλεύονταν σε θάλαμο αρνητικής πίεσης, γυναίκα 42 χρόνων και δύο άνδρες 45 και 48 χρόνων αντίστοιχα που ήταν σε κατ’ οίκον περιορισμό. Επίσης αρνητικός βρέθηκε 62χρονος υγειονομικός ο οποίος εξετάστηκε προληπτικά για κορονοϊό καθώς μεταβαίνει στο Κέντρο Υγείας Σκοπέλου για να παρέχει τις ιατρικές του υπηρεσίες στο νησί. Τέλος αρνητικό ήταν το δείγμα 74χρονου ο οποίος απεβίωσε από παθολογικά αίτια, ελήφθη όμως δείγμα για προληπτικούς λόγους.

Νέα περιστατικά

Χθες στο Αχιλλοπούλειο εξετάστηκαν επιπλέον τρία άτομα. Πρόκειται για τρεις άνδρες ηλικίας 45, 79 και 93 χρόνων αντίστοιχα.

Ο 45χρονος τέθηκε σε κατ΄ οίκον περιορισμό, ο 93χρονος οδηγήθηκε σε θάλαμο αρνητικής πίεσης, ενώ ο 79χρονος μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας καθώς φέρεται να αντιμετωπίζει και άλλα υποκείμενα νοσήματα. Εκτιμάται πως τα αποτελέσματα του εργαστηριακού ελέγχου στον οποίο υποβλήθηκαν θα ανακοινωθούν σήμερα. Χθες ελήφθησαν επιχρίσματα επίσης για δύο άνδρες που απεβίωσαν. Πρόκειται για 43χρονο και 89χρονο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου