ΤΟΠΙΚΑ

Στο «Super Foods Festival 2022» το Επιμελητήριο Μαγνησίας

στο-super-foods-festival-2022-το-επιμελητήριο-μαγνησίας-121795

Το Επιμελητήριο Μαγνησίας συνεχίζει τις δράσεις στήριξης των επιχειρήσεων – μελών του μέσω της προβολής – προώθησης των προϊόντων τους και αποφάσισε να συμμετάσχει -εάν και εφόσον υπάρξει ενδιαφέρον από τις τοπικές επιχειρήσεις- στο «Super Foods Festival 2022» που θα διεξαχθεί στον προαύλιο χώρο του Ζαππείου από 6 έως και 10 Απριλίου 2022.

Το SuperFoods Festival είναι μια θεματική γιορτή, ένα σημείο συνάντησης επιχειρήσεων και παραγωγών με σκοπό την παρουσίαση και την ανάδειξη προϊόντων υπερτροφών και προϊόντων μεγάλης θρεπτικής αξίας τονώνοντας την επιχειρηματική δραστηριότητα σε αυτό το είδος τροφίμων.

Οπως ενημερώνει το Επιμελητήριο Μαγνησίας, την φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τη βρουν στο site του Επιμελητηρίου Μαγνησίας cci-magnesia.gr και πρέπει να την αποστείλουν συμπληρωμένη μέχρι την Παρασκευή 11 Μαρτίου 2022.

Απαραίτητη προϋπόθεση οι ενδιαφερόμενοι να είναι ταμειακά ενήμεροι προς το Επιμελητήριο, έχοντας εξοφλήσει τη συνδρομή τους μέχρι και το τρέχον έτος. Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Λεπτομέρειες για τη διοργάνωση οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν στην ιστοσελίδα https://www.superfoodsfestival.gr/

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου