ΤΟΠΙΚΑ

Αιτήσεις για την ΑΣΠΑΙΤΕ

αιτήσεις-για-την-ασπαιτε-121460

Εως 15 Σεπτεμβρίου για το Πρόγραμμα Ειδίκευσης στη Συμβουλευτική και τον Προσανατολισμό

Εως τις 15 Σεπτεμβρίου, μπορούν να καταθέτουν τις ηλεκτρονικές αιτήσεις τους οι ενδιαφερόμενοι να παρακολουθήσουν το Πρόγραμμα Ειδίκευσης στη Συμβουλευτική και τον Προσανατολισμό της ΑΣΠΑΙΤΕ που ανοίγει -για πρώτη φορά- τις πύλες του σε 500 πτυχιούχους.

Το Πρόγραμμα Ειδίκευσης στη Συμβουλευτική και τον Προσανατολισμό (Π.Ε.ΣΥ.Π.) της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. θα υλοποιηθεί και στο Βόλο, είναι ετήσιας διάρκειας και τα μαθήματα διεξάγονται 3 ημέρες την εβδομάδα, απογευματινές ώρες ώστε να εξυπηρετούνται και οι εργαζόμενοι φοιτητές.

Προσφέρει επιστημονική γνώση και επαγγελματικές δεξιότητες υψηλού επιπέδου για τη δημιουργία εξειδικευμένου επιστημονικού δυναμικού σε θέματα των επιστημών της συμβουλευτικής, συμβουλευτικής ψυχολογίας, συμβουλευτικής σταδιοδρομίας και επαγγελματικού προσανατολισμού και τη δυνατότητα να εργαστούν ως Σύμβουλοι, Λειτουργοί Συμβουλευτικής και Προσανατολισμού, σε τρεις τομείς: Δημόσιο, Ιδιωτικό και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Μπορούν να εργαστούν τόσο στην εκπαίδευση, όσο και στον τομέα της απασχόλησης ή σε άλλες Υπηρεσίες ή Οργανισμούς εφαρμογής του θεσμού Συμβουλευτικής και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (πχ. στα γραφεία διασύνδεσης των Πανεπιστημίων και ΤΕΙ, στα Ινστιτούτα Διά βίου Μάθησης, στη Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς, στη Γενική Γραμματεία Εκπαίδευσης Ενηλίκων, στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, σε Κέντρα Συμβουλευτικής και Προσανατολισμού, σε Κέντρα Συμβουλευτικής Στήριξης Νέων και Ενηλίκων, στον ιδιωτικό τομέα).

Για πληροφορίες και υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων οι υποψήφιοι μπορούν να επισκεφθούν τις ιστοσελίδες: www.aspete.gr και aspete.eap.gr.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου