ΤΟΠΙΚΑ

Ο Παναγιώτης Ραφαήλ έγινε 2 ετών – Το συγκινητικό μήνυμα των γονιών του

ο-παναγιώτης-ραφαήλ-έγινε-2-ετών-το-συ-120748

Ο μικρός Παναγιώτης-Ραφαήλ από την Ελλάδα, ο μαχητής που ολοκλήρωσε πριν από λίγο καιρό τη θεραπεία του στις ΗΠΑ, αντιμετωπίζοντας τη Νωτιαία Μυική Ατροφία, έγινε δύο χρονών και οι γονείς του μοιράστηκαν με όλους όσοι πίστεψαν στον αγώνα του το βίντεο που σβήνει τα κεράκια του.

«Σας ευχαριστούμε όλους για τις τόσο συγκινητικές και θερμές ευχές σας! Νιώθουμε ευλογημένοι που ο μικρός μας ήρωας σήμερα κλείνει τα δύο του χρόνια. Μια ηλικία, που χωρίς φαρμακευτική αγωγή, είναι σχεδόν ακατόρθωτο να φτάσουν τα παιδιά με την πάθηση του Παναγιώτη Ραφαήλ» έγραψαν οι γονείς του στη σελίδα του μικρού μαχητή στο Facebook.

Με αυτή την ευκαιρία ευχαρίστησαν όλο τον κόσμο που συνέβαλε, ώστε το παιδάκι να λάβει την σημαντική αυτή θεραπεία και να κερδίσει τη μάχη με τον χρόνο.

«Η αγωνία μας, να προλάβει το παιδάκι μας να πάρει τη σωτήρια θεραπεία πριν το όριο των δύο ετών, έλαβε τέλος χάρη σε όλους εσάς. Τον στηρίξατε με όλη σας τη δύναμη και αυτή ακριβώς η δύναμη είναι που έκανε τον μικρό μας να σταθεί στα πόδια του. Και να δυναμώνει μέρα με τη μέρα. Είμαστε και θα είμαστε για πάντα ευγνώμονες στον καθένα από σας. Να είστε πάντα καλά!!!» τόνισαν.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου