ΤΟΠΙΚΑ

Τον παρουσίαζε σαν παιδεραστή μέσα από ψεύτικο προφίλ στο facebook

τον-παρουσίαζε-σαν-παιδεραστή-μέσα-απ-120357

Με αυτό τον τρόπο επέλεξε 20χρονη να εκδικηθεί 52χρονο Βολιώτη

Τον εκδικήθηκε με το χειρότερο τρόπο που μπορεί κανείς να φανταστεί. Τον παρουσίασε ως παιδόφιλο. Για να επιτύχει την εκδίκησή της χρησιμοποίησε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που γνωρίζει άριστα να χειρίζεται και έβαλε σε εφαρμογή το σχέδιό της. Να βλάψει την τιμή και την υπόληψή του με ψεύδη και συκοφαντίες. Μόνο που το ψέμα έχει κοντά ποδάρια.

Το περιστατικό αφορά σε 20χρονη Βολιώτισσα, η οποία συνελήφθη από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου ευθύς αμέσως μετά την καταγγελία και κρατήθηκε όλο το βράδυ στο Αστυνομικό Τμήμα Νέας Ιωνίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η δράστιδα είχε φτιάξει ψεύτικο προφίλ στο facebook με φωτογραφίες 52χρονου για τον οποίο διέδιδε ψεύδη. Επίσης, αναρτούσε εξυβριστικά σχόλια και απειλές.

Ολα τα στοιχεία υπάρχουν στην καταγγελία του θύματος, τα οποία τέθηκαν υπόψη της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας ξετύλιξαν ταχύτατα το κουβάρι της υπόθεσης, την αναζήτησαν χωρίς χάσιμο χρόνου, την εντόπισαν στο σπίτι της και τη συνέλαβαν.

Η ίδια φέρεται να ομολόγησε τις πράξεις για τις οποίες κατηγορείται μετά από την υποβολή επίμονων ερωτήσεων. Εξάλλου εις βάρος της υπάρχουν ενοχοποιητικά στοιχεία.

Το Σάββατο η 20χρονη θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Βόλου για την άσκηση ποινικής δίωξης. Από την Αστυνομία κατηγορείται για παραβίαση του Νόμου περί προσωπικών δεδομένων, απειλή και εξύβριση.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου