ΤΟΠΙΚΑ

Λειτουργούσε καφετέρια στον Βόλο και συνελήφθη

λειτουργούσε-καφετέρια-στον-βόλο-και-120225

Αγνόησε τις απαγορευτικές λόγω της πανδημίας διατάξεις και λειτούργησε καφετέρια προχθές στον Βόλο. Ο 64χρονος υπεύθυνος του καταστήματος συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Βόλου και σήμερα πρόκειται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Στη διάρκεια καθιερωμένου ελέγχου σχετικά με την τήρηση των απαγορευτικών διατάξεων για την αποτροπή μετάδοσης του κορονοϊού, αστυνομικοί του Τμήματος Βόλου εντόπισαν χθες τον 64χρονο Βολιώτη να λειτουργεί καφετέρια, αγνοώντας τα μέτρα που έχουν ήδη τεθεί σε ισχύ.

Από τον αστυνομικό έλεγχο προέκυψε ότι ο 64χρονος υπεύθυνος του καταστήματος λειτουργούσε το κατάστημα έχοντας αναπτύξει 10 συνολικά τραπέζια και 40 καρέκλες, ενώ όπως αρμοδίως προκύπτει από την Αστυνομία τη στιγμή του ελέγχου εξυπηρετούσε πελάτες.

Στους αστυνομικούς ο υπεύθυνος του καταστήματος προέβαλε τις αιτιάσεις του, ωστόσο οι σχετικές διατάξεις είναι σαφείς και κατά συνέπεια συνελήφθη με την κατηγορία της παράνομης λειτουργίας του καταστήματος.

Στον 64χρονο επιβλήθηκε το προβλεπόμενο από την ισχύουσα νομοθεσία πρόστιμο των 5.000 ευρώ, ενώ επιπλέον σφραγίστηκε το κατάστημα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ενώ διώκεται για πλημμέλημα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου