ΤΟΠΙΚΑ

Καθαρίζουν το πάρκο Αγριάς

καθαρίζουν-το-πάρκο-αγριάς-118430

Ο Δήμαρχος Βόλου, Αχ. Μπέος και μέλη της παράταξης «Νέα Εποχή – Νέα Δυναμική»

Συνεχίζεται αύριο, Παρασκευή, στις 10.30 π.μ. η πρωτοβουλία των μελών, εκλεγμένων και μη, της πλειοψηφούσας παράταξης στο Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου «Νέα Εποχή – Νέα Δυναμική» του Δημάρχου, κ. Αχιλλέα Μπέου, για την ανάδειξη του θέματος της καθαριότητας στην πόλη. Αυτή τη φορά, θα γίνει καθαρισμός του πάρκου στην Αγριά, απέναντι από το ΚΑΠΗ.

Οπως είναι γνωστό η πρωτοβουλία αυτή, με τον ιδιαίτερο συμβολισμό, για την αλλαγή συμπεριφοράς των πολιτών, αποτελεί δέσμευση του ίδιου του Δημάρχου, κ. Μπέου. Ξεκίνησε από την Πλ. Ελευθερίας, συνεχίστηκε με τον καθαρισμό του χώρου έξω από το Πανθεσσαλικό Στάδιο, στη Νέα Ιωνία και θα συνεχιστεί σε σημεία κοινωνικής αναφοράς και κοινωφελείς χώρους σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου Βόλου, υπό το κεντρικό σύνθημα «Αγαπάω την πόλη μου, συμμετέχω»

Την ίδια ημέρα, στις 11.15 π.μ., ο κ Μπέος θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο του ΟΛΒ, κ. Γ. Πρίγκο, στα γραφεία του Οργανισμού Λιμένος Βόλου, για θέματα που αφορούν σημαντικά ζητήματα της πόλης και του λιμανιού.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου